• Groepenkasten (ABB)
  • Laadstations
  • Elektrisch koken
  • Elektricien nodig?
  • Bel +31622363310

Recensies


Reactie plaatsen

Reacties

Jurgen Heertjes
8 dagen geleden

De storing in de meterkast zijn naar volle tevredenheid verholpen en ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. S.N. elektrotechniek heeft er met mij een nieuwe klant bij!

Roy
4 maanden geleden

Na prettig contact en gestuurde foto's is Stephan langsgekomen om de werkzaamheden te bekijken. Hij gaf een duidelijk advies en een transparante offerte. De werkzaamheden zijn naar zeer grote tevredenheid uitgevoerd en zien de nieuwe meterkasten er spik en span uit!!

Frans
8 maanden geleden

Ontzettend tevreden met Stephan.
Snelle reactie en kwam direct even kijken naar de situatie. Goede uitleg en advies. Binnen een week was de klus geklaard! Topper!

Leo en Anna Kool
een jaar geleden

Stephan en Bart hebben op 20 januari onze meterkast voorbereid op 3 fase en een kabel naar de keuken aangelegd met een perilex aansluiting. Dit is prima verlopen. Heldere communicatie via Whatsapp. Werkzaamheden zijn vlot en netjes uitgevoerd. S.N Electrotechniek is een beslist een aanrader.

Milko
een jaar geleden

Onze oude groepenkast heeft Stephan snel en vakkundig vervangen voor een nieuw exemplaar incl. een fornuisgroep. Allemaal netjes uitgevoerd en is vriendelijk. Kortom is aan te raden.

Gerco van Lang
een jaar geleden

Dank voor het goede werk en snelle voortgang. Zeer tevreden met de service en uitgevoerde werk

Axel
een jaar geleden

Stefan is een uitstekende vakman. Bij ons alle elektra in de keuken en woonkamer geplaatst. Stefan kwam ons uit de brand helpen en kwam zelfs in het weekend. Dit is zo’n zeldzame vakman, die zijn afspraken nakomt en op tijd is. Complimenten!

Rafaël
een jaar geleden

Hij heeft topwerk geleverd. Er was een goede communicatie. De klus was binnen een uur geklaard. Heel fijn. We hebben goed advies gekregen en de afhandeling is ook goed gegaan.

Hauwert
een jaar geleden

We hadden een opknapper gekocht en zijn daar nu anderhalf jaar mee bezig geweest. Vrij snel nadat we met Stephan de hele vervanging en uitbreiding van de elektra hadden doorgenomen, waarbij hij regelmatig kwam met goede tips, is hij ook begonnen. Kan niet anders zeggen dat de communicatie en het nakomen van afspraken prima zijn gegaan. Enkele kernpunten die ons zijn bijgebleven: betrouwbaar, denkt mee, vriendelijk, vakkundig en goed om mee samen te werken.

Tijs van Bergen
een jaar geleden

Stephan was snel beschikbaar en heeft het werk snel en keurig uitgevoerd. Fijne man!