Home » Recensies

Reacties

Paul
4 dagen geleden

Echt top ! Snelle reactie op een kortsluiting bij ons thuis ,en top opgelost. Daar ook nog erg snel de meterkast aangepast naar huidige maatstaven . Thx voor je werk ,alles is weer up to date nu !!!

Jos
13 dagen geleden

Twee weken heden de afspraak gemaakt en Stephan komt zijn afspraak na! Groepenkast laten vervangen maar dat niet alleen, het oude leidingwerk heeft hij ook vervangen zodat alles er weer strak en netjes uit ziet. Helemaal top.

Marc slot
16 dagen geleden

Erg tevreden met de kwaliteit van het werk . Goeie service en altijd op tijd komen

Ingrid van Duin
20 dagen geleden

Stephan heeft goed werk afgeleverd, super!
Kan hem iedereen aanbevelen.

Ramon
22 dagen geleden

Stephan heeft onze klus snel en vakkundig uitgevoerd. Hij is sympathiek en kundig. Als we weer eens een elektricien nodig hebben dan vragen wij Stephan weer. Top!

Alex Otten
25 dagen geleden

Stephan heeft ons goed en snel geholpen, tevens heeft hij direct andere problemen geconstateerd en hier een oplossing voor aangedragen. Wij zijn zeer tevreden!

SEEDA
een maand geleden

Zeer correct en vriendelijk bedrijf. Houd zich aan afspraken en is zeer vakkundig te werk gegaan in ons bedrijfspand.

Ik hou hem aanbevolen.

Michel Meijer
een maand geleden

Beleefd, duidelijk, punctueel, knap werk afgeleverd.
Erg tevreden!!!

Marinka
een maand geleden

Stephan heeft bij ons de groepenkast vervangen, al het elektra voor de nieuwe keuken geregeld en zelfs nog een stopcontact verplaatst nadat we daar last minute mee kwamen. We zijn heel tevreden! Zeer vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na en is duidelijk. Nogmaals bedankt!

Alex
een maand geleden

Stephan heeft bij ons de aansluiting gemaakt voor de elektrische kookplaat en alles netjes afgewerkt. Wij kunnen lekker kokkerellen

Reactie plaatsen