• Professioneel
  • Keuken Renovatie
  • Storingsdienst
  • Groepenkasten
  • Woning renovatie
Home » Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Familie Daam
13 dagen geleden

Stephan, heeft een oplossing geboden bij een spoedklus. Na een snelle reactie op onze klus gaf hij na contact snel en duidelijk een offerte.

Zijn uitleg en zijn werk waren super. Ook is zijn afgeleverde werk zoals afgesproken en netjes.

Wij zouden zeker SN elektritechniek aanraden voor uw klus .
Top gedaan Stephan!

helma
14 dagen geleden

7 plafondlampen opgehangen: levert kwaliteit, weet waar zijn werk eindigt en dat van een ander begint: signaleerde een potentieel gevaarlijke situatie, prima vakman en sociaal vaardig! uitstekende prijs-kwaliteit en levertijd.

Martijn
14 dagen geleden

Prima geregeld, snel en afspraken worden goed nagekomen.

remco
15 dagen geleden

Door Stephan de groepenkast laten vervangen en een extra groep voor buiten. Op tijd en keurig uitgevoerd!.

Ingrid
21 dagen geleden

Snel en op korte termijn een nieuwe groepenkast geplaatst. Ziet er goed uit, blij mee. Stephan denkt echt met je mee. Bedankt!

Rob Van der Linde
een maand geleden

Door Stephan de groepenkast laten vervangen, Op tijd en keurig uitgevoerd. Volgende klus, leidingwerk voor de keuken, laten we uiteraard ook door hem doen.

Ed Gerrese
een maand geleden

Snelle reactie en top geholpen met het vervangen van mijn stoppenkast. Een aanbeveling.
Bedankt Stephan

Rolf Kapitein
een maand geleden

Zaterdagavond een mail gestuurd voor advies over vervangen van oude stoppenkast, dezelfde avond nog een bericht terug met uitleg en offerte. Donderdag daarna meteen laten vervangen. Ziet er weer top uit Stephan!
Tot de volgende keer.

Peter Weidema
2 maanden geleden

Uitstekend werk, punctueel en netjes. Kortom een aanrader.

Alex
3 maanden geleden

Stephan heeft me goed en vakkundig geholpen bij het plaatsen van een laadstation voor mijn auto. Hij denkt met je mee en doet wat hij belooft. Topservice

R Bink
3 maanden geleden

Vandaag door Stephan onze oude stoppenkast laten vervangen door nieuwe moderne groepenkast.
Mooi stukje vakwerk afgeleverd. Snel gereageerd op mijn mail ,afspraak gemaakt en alles kon snel gerealiseerd worden zoals afgesproken.
Samengevat, een vakman waar je op kan vertrouwen.

B. Röseler
3 maanden geleden

Via Google bij S.N. Elektrotechniek gekomen. Met Stephan in contact gekomen voor een klus om de keuken te voorzien van elektrapunten en schakelaars. Daarnaast heeft Stephan ook de meterkast een upgrade gegeven door groepen te vervangen en een krachtstroom groep te plaatsen t.b.v. het kookgedeelte.

Goede prijs en zeer vriendelijke jonge man! Een aanrader voor al uw elektraklussen!

Ramon Schipper
3 maanden geleden

Vanwege een jacuzzi aansluiting is bij ons de oude groepenkast vervangen en een nieuwe groepenkast met 3 fasen geïnstalleerd. Ook een buitenstopcontact geplaatst hiervoor met bekabeling door de garage heen vanuit de meterkast. Netjes en ook snel gewerkt. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.

P van Trappen
3 maanden geleden

Stephan heeft bij ons de groepenkast vervangen.
Bleek tijdens het vervangen dat de aardlek het niet meer deed dus maar goed dat de kast werd vervangen.
Over Stephan kan ik alleen goeds zeggen. Een topper, werkt netjes, komt op tijd, reageert snel kortom super. Ik beveel hem dan ook aan!

Pascal Durant
3 maanden geleden

Had Stephan gemaild en binnen uur al afspraak gemaakt. Ondanks de drukte toch op korte termijn snel gefixt!

Jeroen Falk
3 maanden geleden

Wallbox voor elektrische auto laten installeren + de groepenkast laten vernieuwen. Alles was netjes volgens afspraak en in 1 dag klaar, snelle communicatie, vakkundig werk!

Dennis stroo
3 maanden geleden

Top werk afgeleverd
Zeer snel gereageerd
Mooie prys

Caroline
3 maanden geleden

Stephan heeft de groepenkast vervangen. Netjes en snel gewerkt. Een aanrader!

Hanny Bijpost
4 maanden geleden

Stephan is een vriendelijke topper in zijn vak. Hij heeft de klus op afstand dmv foto's goed kunnen inschatten. Had ondanks zijn drukke agenda snel tijd. Keurig op afgesproken tijd. En werkt erg netjes. Ik ben zeer tevreden.

Ferdi Kramer
4 maanden geleden

Stephan heeft mijn groepenkast aangepast zodat onze nieuwe kookplaat kan worden gebruikt straks. Ging snel en soepel! Super.

Marco Wijdenes
4 maanden geleden

Stephan benaderd voor het aanpassen van mijn groepenkast voor het plaatsen van een boiler. Hij was keurig op tijd en fikste het klusje in no time! Daarna legde hij me duidelijk en geduldig uit welke groepen hij toegevoegd had en waar ze voor dienden.
Prima werk geleverd, Stephen!

Frans
4 maanden geleden

Snel een afspraak kunnen maken, net zo snel was de klus geklaard. Nette gemotiveerde en vooral keurig werkende man!

Zeer tevreden over het geleverde werk! Mocht ik iemand zoeken in de elektra weet ik wie ik moet hebben.

Anita
4 maanden geleden

Ik had vanochtend een storing, gebeld en meteen contact. Klantvriendelijk, netjes en vakkundig opgelost. Ga zeker in de toekomst van dit bedrijf gebruik maken indien nodig.

Ineke Scheer
4 maanden geleden

Ik heb Stephan via Google ontdekt. Hij heeft op een rustige en vakkundige wijze mijn keukenspots inclusief de bedrading vervangen in anderhalf uur. Ik ben zeer tevreden over hem en kan hem zeker aanbevelen.

Renee Van der Veen
5 maanden geleden

Ik vond Stephan via google en had hem diezelfde dag nog nodig. Hij kwam om half 6 s avonds met een collega en heeft binnen 45 minuten nieuwe bedrading en een nieuw ingefreest stopcontact gerealiseerd. De kosten waren hoger dan normaal maar dit was logisch vanwege spoed en agenda aanpassen voor mijn klus. Alles was netjes van tevoren besproken. Voor een volgende klus zou ik Stephan zeker weer benaderen maar dan iets meer van tevoren ;)

Emile
5 maanden geleden

vanaf het eerste contact is alles goed verlopen .
ben ook zeer te spreken over het geleverde werk , na installatie nog en goed uitleg gekregen
over de nieuwe groepen kast .
al met al gewoon top

Kieran
5 maanden geleden

Vandaag gebeld om even onze elektra te controleren op problemen. Paar uur later stond hij voor de deur om alles na te checken. Topservice!

Debbie Kersbergen
5 maanden geleden

Goede, snelle meting uitgevoerd thuis waarna we volgende stappen hebben besproken! Fijn om inzicht te krijgen in wat er moet gebeuren.

Theo Laroo
5 maanden geleden

Vandaag is de nieuwe meterkast aangesloten. Snelle service en zeer netjes gedaan. We zijn erg tevreden!

Herbert van den Heuvel
5 maanden geleden

Stephan en collega Quinten hebben vandaag op zeer kundige wijze bij mij een groep en extra elektrakabel via mijn kruipruimte aangelegd tbv het plaatsen van een jacuzzi
Echt top gedaan en daarnaast zijn het ook hele vriendelijke en enthousiaste jonge ondernemers die het je graag naar het zin willen maken.
Betrouwbaar en kundig 👌🏽
Herbert

willem
5 maanden geleden

Stephan heeft vandaag onze groepen kast aangepast. Prima gedaan. Hij gaat binnenkort nog extra kabels leggen richting de keuken. We verwachten niets beter dan eenzelfde kwaliteit.

Nathalie
6 maanden geleden

Nieuwe groepenkast met 3-fase stroom geïnstalleerd en alle aansluitpunten voor de nieuwe keuken. Problemen snel opgelost. Stephan denkt goed mee en is helder en snel in zijn communicatie en houd zich aan de gemaakte afspraken. Al met al een fijne samenwerking en prima werk geleverd!

Jort
6 maanden geleden

Prima werk geleverd!

Leo Coomans
6 maanden geleden

In eerste instantie Groepenkast vervangen en in een 2e sessie storing verholpen middels een omleiding te plaatsen, alles in goed overleg. Goeie communicatie en nakomen van afspraken. Was voor 2e sessie oorspronkelijk een andere monteur voor afgesproken maar door ziekte kon die niet, toen is Stephan zelf geweest en heeft de zaak in orde gemaakt.

Xander
6 maanden geleden

Huis moest voorzien worden van nieuwe elektra en stopcontactdozen. Super netjes in een klein dagje gedaan. Alles ziet er weer strak uit.

Martin
7 maanden geleden

Stephan kon snel langskomen en we hebben een goed advies gekregen. Onze nieuwe groepenkast is netjes en vakkundig geplaatst, daarbij kregen we een gedegen uitleg. Stephan is een aanrader!

Marten Westink
8 maanden geleden

Stephan heeft snel een storing voor ons kunnen oplossen. ‘s Ochtends gebeld en voor vijf uur alweer opgelost. Ook bleek onze installatie niet geheel veilig te zijn. Vrijblijvend een advies en offerte gekregen. Vandaag een compleet nieuwe groepenkast geïnstalleerd en voorbereid voor 3-fasen aansluiting. Ook dit snel en vakkundig gedaan. Vervolgens nog even de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Een echte vakman!

Denise
8 maanden geleden

Binnenkort wordt mijn muur gestuct en bedacht mij deze ochtend dat een stopcontact achter de tv wel handig zou zijn. Twee uur later stond deze vakman voor de deur. Vriendelijke, gedreven jongeman die het werk vlot aflevert.

Mike
8 maanden geleden

Snel gereageerd had snel tijd en dacht ook geweldig mee. uiteindelijk deels zelf dingen voorbereid wat een klein beetje kosten bespaarde ondanks dat is het niet de goedkoopste maar zeker kwaliteit geleverd.

Voledige meterkast opnieuw geplaatst alles netjes opgeborgen en uitgelegd wat waar nu zit.

Keimpe
9 maanden geleden

Snelle service. Vakbekwaam en duidelijke uitleg. Denkt mee en geeft advies.

John
9 maanden geleden

Stephan is absoluut briljant geweest. Hij is professioneel en deskundig en levert fantastisch werk. Ik zal zonder aarzelen hem gebruiken voor andere elektrische werkzaamheden die ik moet doen.

Quintijn kiefte
9 maanden geleden

Supper service ! Snel en vakkundig

Juiste uitleg over wat hij aan het doen was, gaat professioneel te werk Betrouwbaar en snel

Top zeker een aanrader en niet te duur!

marjon
9 maanden geleden

Zeer tevreden over Stephan , in december hebben we een nieuwe stoppenkast laten plaatsen en heeft hij de tuinverlichting aangelegd helemaal goed.
Verleden week stroomstoring in huis gehad, heel lastig om dit te vinden maar Stephan heeft het ontdekt !!! en opgelost zooo blij hierom.
Hij is heel benaderbaar en denkt in oplossingen en een hele goede vakman en komt snel.

Arno
9 maanden geleden

Stephan reageert snel op berichten waardoor het prettig communiceren is. Ook denkt hij goed mee waardoor we nu zwate stopcontacten hebben die veel mooier staan bij de keuken. Helaas ging er bij de aanleg wat fout waar Stephan niet veel aan kon doen, maar binnen een half uur had hij een loodgieter geregeld om het op te lossen. Al met al prima werk geleverd waarvoor dank!

Martijn
10 maanden geleden

Werkt zeer nauwkeurig en snel! Is goed bereikbaar en geeft snel antwoord op vragen en overlegt diverse opties. Vakman!

Eline
10 maanden geleden

Stefan kon op verzoek het werk snel uitvoeren. Groepenkast en elektra naar wens vervangen! Heel tevreden over de service! Snel en efficiënt contact ook!

Swen
10 maanden geleden

Topper! Onze groepenkast uit het jaar kruik netjes vervangen voor een nieuwe. Alle kabels netjes weggewerkt. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen!

Etienne
10 maanden geleden

Super service! Snel en super mooi gedaan. Ik ga je echt bij iedereen aanraden!

Adrie
10 maanden geleden

Ben zeer tevreden over de goede service en de professionaliteit van Stephan.

Postma
11 maanden geleden

Duidelijke communicatie, profesioneel werk afgeleverd! Extra groep voor de nieuwe keuken aangelegd. Snelle reactie en de klus ook snel uitgevoerd! Top!!