• Laadpaal
  • Keuken renovatie
  • Groepenkasten
  • Woning renovatie
  • 4.8/5 sterren review
Home » Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

John Snoek
16 uur geleden

Wegens de lovende reviews heb ik contact opgenomen met s.n. elektrotechniek om mijn verouderde stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Groepen kast is kwalitatief en vakbekwaam geinstalleerd door stephan. Ook ik raad iedereen s.n. elektrotechniek aan.

Alain Sarneel
8 dagen geleden

Stephan heeft een nieuwe groepenkast geplaatst in mijn woning. Snel en kwalitatief goed werk geleverd, goed in de communicatie. Erg tevreden.

Inge
21 dagen geleden

Nieuwe groepenkast geplaatst, extra stopcontact aangelegd op de juiste plaats in de keuken. Stephan werkt snel, accuraat, netjes en vooral belangrijk hij komt afspraken na. Wij zouden Stephan zeker aanraden !

Thys
een maand geleden

Stephan, is een hele kundige en vriendelijke vakman. Werkt snel en netjes, zou hem iedereen aanbevelen.

Frans
een maand geleden

Groepenkast uitgebreid met 2 fasen kookgroep en leiding met Perilexcontact onder keukenblok aangelegd.
Stephan werkt netjes en secuur.
Is prettig in de omgang.

Harry
een maand geleden

Stoppenkast vervangen, groepen uitgebreid en al het elektra af gemonteerd. prima advies, denkt mee en komt afspraken na. Aan te raden.

Wiepking
2 maanden geleden

Dit is de vakman die je zoekt! Werkt snel, netjes en nauwkeurig. Is duidelijk in de communicatie en komt de afspraken na. Al met al een prettige ervaring. De nieuwe groepenkast ziet er keurig uit.

monique
2 maanden geleden

Ben erg blij met het werk van Stephan. Hij heeft de stoppenkast vervangen, en uiteindelijk ook nog 4 groepen bijgezet en de draden daarvoor gelegd. Het was een haastklus, maar Stephan kwam snel langs, communiceerde duidelijk en ging door tot de klus af was (moest meer gebeuren dan ik vooraf had gedacht). Helemaal top dus!

jeroen
2 maanden geleden

mijn oude groepenkast vervangen met een nieuwe, vriendelijk en doet zijn werk echt super goed! hij denkt ook mee wat betreft verbeterpunten voor mijn verbouwen zoals het aanleggen van een ondergrondse mantelbuis met trekdraad.

Y.C. Toorenspits
2 maanden geleden

Stephan is een gezellige jongen die zijn vak goed verstaat. Hij had binnen mum van tijd de groepenkast vervangen, wat verbeteringen aangebracht en gaf goede uitleg over de verrichte werkzaamheden.

Robin
3 maanden geleden

Snel en vriendelijk contact. Klus snel geklaard. Dacht mee en heeft de aansluiting (extra groep tbv Quooker) heel kundig gemaakt. Echt een aanrader.

Wietse Kok
3 maanden geleden

Fantastisch, netjes gewerkt. Snel gereageerd op een offerte verzoek en komt netjes op tijd. Geen gedoe over extra materiaal wat nodig was voor de aanleg van de krachtstroom groep.

Gilles van Naaijen
3 maanden geleden

Stephan heeft bij on een hele nieuwe groep moeten plaatsen ivm een nieuwe Spa die snel komt
Hij heeft snel gereageerd en kwam meteen kijken en. Heeft de klus gerealiseerd vandaag
Hij moest helemaal onder het huis door en helemaal een nieuwe kabel trekken in de achtertuin
Hij heeft efficiƫnt gewerkt en heeft keurig zijn belofte gehouden
Wij zouden Stephan ook aan een ander aanraden

Gilles van Baaijen

Ben
3 maanden geleden

Stephen werkt vakkundig en snel en voor een scherpe prijs. Omdat we overgaan op inductie heeft hij een nieuwe groepenkast geplaatst en een leiding gelegd naar de keuken.
Een aanrader.

Robin
4 maanden geleden

Stephan reageert snel, werkt netjes en professioneel voor een scherpe prijs. Houdt zich aan de afspraak en komt op tijd. Heeft bij ons de installatie uitgebreid naar 3 fasen tbv inductie kookplaat.

Birgit de Groot
4 maanden geleden

Stephan heeft ons op zeer korte termijn goed geholpen. Reageert snel op berichten en vragen. Netjes een aantal stopcontacten verplaatst en heeft onze oude stoppenkast vakkundig vervangen. Hij heeft super werk geleverd en uitleg gegeven waar nodig. Ik zou hem iedereen aanraden.

Maarten
4 maanden geleden

Stephan heeft een scherpe prijs gegeven, heeft duidelijk contact, en kwam op tijd. En de stoppenkast ziet er nu top uit! Een aanrader.

Gea
5 maanden geleden

Klopt dat stephan supersnel reageert net email gestuurd en meteen afspraak is supergoed

Sander
5 maanden geleden

Stephan is erg vakkundig, goed bereikbaar, reageert snel en houdt zich aan zijn afspraken.


Heeft onze groepenkaste vakkundig vervangen.
Hij heeft ook de storing gevonden die een aantal monteurs van een ander bedrijf in den helder niet hebben kunnen vinden.

Zeker een aanrader.

Top!

Daniƫlle
5 maanden geleden

Stephan heeft netjes onze groepenkast vervangen. Kreeg ook een goede uitleg en heeft na het werk alles weer netjes achtergelaten. Contact is erg goed, reageert snel op berichten en is erg vriendelijk! Heb Stephan gelijk gevraagd voor nog wat andere klussen in huis

Familie Daam
6 maanden geleden

Stephan, heeft een oplossing geboden bij een spoedklus. Na een snelle reactie op onze klus gaf hij na contact snel en duidelijk een offerte.

Zijn uitleg en zijn werk waren super. Ook is zijn afgeleverde werk zoals afgesproken en netjes.

Wij zouden zeker SN elektritechniek aanraden voor uw klus .
Top gedaan Stephan!

helma
6 maanden geleden

7 plafondlampen opgehangen: levert kwaliteit, weet waar zijn werk eindigt en dat van een ander begint: signaleerde een potentieel gevaarlijke situatie, prima vakman en sociaal vaardig! uitstekende prijs-kwaliteit en levertijd.

Martijn
6 maanden geleden

Prima geregeld, snel en afspraken worden goed nagekomen.

remco
6 maanden geleden

Door Stephan de groepenkast laten vervangen en een extra groep voor buiten. Op tijd en keurig uitgevoerd!.

Ingrid
6 maanden geleden

Snel en op korte termijn een nieuwe groepenkast geplaatst. Ziet er goed uit, blij mee. Stephan denkt echt met je mee. Bedankt!