Home » Recensies

Reacties

Martijn
16 dagen geleden

Werkt zeer nauwkeurig en snel! Is goed bereikbaar en geeft snel antwoord op vragen en overlegt diverse opties. Vakman!

Eline
17 dagen geleden

Stefan kon op verzoek het werk snel uitvoeren. Groepenkast en elektra naar wens vervangen! Heel tevreden over de service! Snel en efficiënt contact ook!

Swen
20 dagen geleden

Topper! Onze groepenkast uit het jaar kruik netjes vervangen voor een nieuwe. Alle kabels netjes weggewerkt. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen!

Etienne
23 dagen geleden

Super service! Snel en super mooi gedaan. Ik ga je echt bij iedereen aanraden!

Adrie
een maand geleden

Ben zeer tevreden over de goede service en de professionaliteit van Stephan.

Postma
een maand geleden

Duidelijke communicatie, profesioneel werk afgeleverd! Extra groep voor de nieuwe keuken aangelegd. Snelle reactie en de klus ook snel uitgevoerd! Top!!

Ingrid
2 maanden geleden

Stephan werkt nauwkeurig, denkt mee met de klant, is heel flexibel en is pas tevreden als de klus geklaard is én de klant tevreden is. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en houdt zich goed aan afspraken, wij kunnen hem beslist aanbevelen!

Van leeuwen
2 maanden geleden

Stefan heeft voor ons de sauna aangesloten . Dit alles heel mooi gedaan . Alles precies volgens afspraak. Echt een topper mvg een tevreden klant

Blanka
3 maanden geleden

Super energieke werker. Ging probleem doortastend te lijf, kwam met goede oplossingen. Helder overleg. Zelfs nog een dag later langsgekomen met nieuwe schakelaar. Wat een service! Zeer tevreden, echt aanbevolen.

Danny
3 maanden geleden

Stephan heeft vandaag een extra kookgroep geplaatst tbv een inductieplaat. Goede uitleg en perfect aangelegd!

Henk
3 maanden geleden

Stephan en zijn collega hebben vandaag de meterkast uitgebreid met kookgroep en tevens nieuwe aansluitingen gemaakt voor de cooker en de oven.
Ze werken snel en professioneel, prima vakmensen

Dick van de Sande
3 maanden geleden

ze hebben een nieuwe meterkast geplaatst en een electriciteits punt aangelegd naar de tuin.
Het is keurig en profecioneel aangelegd.

Cees bruin
3 maanden geleden

Keurig geholpen. 2 sleufgaten en 3 stopcontacten door gewapend beton.
Netjes achter gelaten

Inge
4 maanden geleden

Waterpomp (380 v) in de tuin werkte niet meer. Grondkabel in orde gemaakt, nieuwe schakelaar aangesloten en 2 x 220v aftakkingen met buiten stopcontact er aan toe gevoegd. Alles werkt weer naar behoren.
Prima gedaan. Aardige vent, snel, duidelijk, behulpzaam.

Bianca
4 maanden geleden

Tuinverlichting en stopcontacten buiten aangelegd. Duidelijke communicatie, vakkundig en zeer vriendelijk. Denkt mee en heeft ook spontaan een oplossing bedacht voor een probleem in de woonkamer met schakelaars. Al met al zeer tevreden!

Anneke
4 maanden geleden

Buiten stopcontact aangelegd voor de jacuzzi en een extra groep erbij in de meterkast. Snel, kundig, behulpzaam. Leuk jongen en komt zijn afspraken na.

Joop Striet
4 maanden geleden

Meterkast vervangen en met twee groepen uitgebreid. Snel en prima uitgevoerd. Aardige vent , hij is zeker aan te bevelen!

Jeroen
4 maanden geleden

Schakelaars zijn goed opgehangen , goeie service! En kwam met een goeie oplossing voor de dimmer die knipperde! Nu nergens meer last van! Bedankt! Ga zo door! Mvg, jeroen

Ana
4 maanden geleden

Omdat er geen aarde aanwezig was nieuwe draden laten trekken en meterkast aangepast. Stopcontacten en schakelaars geïnteresseerd in het hele huis.
SN elektricien betrouwbaar en vakkundig!

Shudesca
4 maanden geleden

Super aardig en vriendelijk!
Meterkast helemaal vervangen. Super netjes.
Heel tevreden mee!
Ik raad hem aan!

Riemer Veldkamp
5 maanden geleden

Goeie service ik kon snel bij dit bedrijf terecht hij heeft bij mij 2 groepen in de meterkast aangesloten en een hoofdschakelaar er tussen gezet al met al top service

Kim
5 maanden geleden

Nieuwe meterkast en extra groepen laten plaatsen. Stephan werkt erg netjes en alles was mooi afgewerkt. Ben zeer tevreden met het resultaat.

José
5 maanden geleden

Blij dat ik bij Stephan terecht kwam. Hij heeft m'n oude rommelige stoppenkast vakkundig vervangen voor een overzichtelijk exemplaar.
En gelukkig hielp hij een handje bij het veilig maken van de elektra in de garage!
Vriendelijk, professioneel, vakkundig!
Mocht ik weer eens iemand nodig hebben, bel ik zeker Stephan!

Fam Steenvoorden
6 maanden geleden

Zeer tevreden met de service van Stephan!
Bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en daarna alles netjes afgewerkt. Wij hebben zelfs al een nieuwe afspraak gemaakt voor de elektra in de keuken.
Betrouwbaar en een aanrader!

Frits Leenes
6 maanden geleden

Stephan heeft hier een nieuwe groepenkast geplaatst. Afspraak was op korte termijn mogelijk. Vriendelijk en duidelijke uitleg. Snel en netjes gewerkt.
Erg blij mee.

Fam. van den Broek
6 maanden geleden

Stephan benaderd , stond binnen het uur voor de deur. Een afspraak gemaakt om de groepenkast te vervangen. Datum en tijd afgesproken. Je kon de klok er op gelijkstellen. Alles keurig geplaatst en netjes achter gelaten. Het was verfrissend om zo zaken te doen . Heb je iemand voor een elektra klusje nodig dan adviseer ik, ga naar Stephan!

Ramon
6 maanden geleden

Stephan voor de tweede keer gevraagd. O.a. Utp kabel en home demotica van Fibaro aangesloten. De keuken lamp kan nu ook aan en uit met een app 👍. Stephan is een aanrader.

Mark Scheepbouwer
7 maanden geleden

Uitstekend werk verricht, denkt mee, netjes en fijn om mee te sparren.

Mariette
7 maanden geleden

Super, ik kan Stephan aanbevelen. Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen.

Danny
7 maanden geleden

Als je een elektromonteur zoekt, heb je hem gevonden! Vriendelijk, beleefd, punctueel, denkt mee en reageert snel.

Paul
7 maanden geleden

Echt top ! Snelle reactie op een kortsluiting bij ons thuis ,en top opgelost. Daar ook nog erg snel de meterkast aangepast naar huidige maatstaven . Thx voor je werk ,alles is weer up to date nu !!!

Jos
7 maanden geleden

Twee weken heden de afspraak gemaakt en Stephan komt zijn afspraak na! Groepenkast laten vervangen maar dat niet alleen, het oude leidingwerk heeft hij ook vervangen zodat alles er weer strak en netjes uit ziet. Helemaal top.

Marc slot
8 maanden geleden

Erg tevreden met de kwaliteit van het werk . Goeie service en altijd op tijd komen

Ingrid van Duin
8 maanden geleden

Stephan heeft goed werk afgeleverd, super!
Kan hem iedereen aanbevelen.

Ramon
8 maanden geleden

Stephan heeft onze klus snel en vakkundig uitgevoerd. Hij is sympathiek en kundig. Als we weer eens een elektricien nodig hebben dan vragen wij Stephan weer. Top!

Reactie plaatsen