• Professioneel
  • Keuken Renovatie
  • Storingsdienst
  • Groepenkasten
  • Woning renovatie
Home » Recensies

Reacties

Kieran
8 dagen geleden

Vandaag gebeld om even onze elektra te controleren op problemen. Paar uur later stond hij voor de deur om alles na te checken. Topservice!

Debbie Kersbergen
8 dagen geleden

Goede, snelle meting uitgevoerd thuis waarna we volgende stappen hebben besproken! Fijn om inzicht te krijgen in wat er moet gebeuren.

Theo Laroo
11 dagen geleden

Vandaag is de nieuwe meterkast aangesloten. Snelle service en zeer netjes gedaan. We zijn erg tevreden!

Herbert van den Heuvel
11 dagen geleden

Stephan en collega Quinten hebben vandaag op zeer kundige wijze bij mij een groep en extra elektrakabel via mijn kruipruimte aangelegd tbv het plaatsen van een jacuzzi
Echt top gedaan en daarnaast zijn het ook hele vriendelijke en enthousiaste jonge ondernemers die het je graag naar het zin willen maken.
Betrouwbaar en kundig šŸ‘ŒšŸ½
Herbert

willem
18 dagen geleden

Stephan heeft vandaag onze groepen kast aangepast. Prima gedaan. Hij gaat binnenkort nog extra kabels leggen richting de keuken. We verwachten niets beter dan eenzelfde kwaliteit.

Nathalie
23 dagen geleden

Nieuwe groepenkast met 3-fase stroom geĆÆnstalleerd en alle aansluitpunten voor de nieuwe keuken. Problemen snel opgelost. Stephan denkt goed mee en is helder en snel in zijn communicatie en houd zich aan de gemaakte afspraken. Al met al een fijne samenwerking en prima werk geleverd!

Jort
een maand geleden

Prima werk geleverd!

Leo Coomans
een maand geleden

In eerste instantie Groepenkast vervangen en in een 2e sessie storing verholpen middels een omleiding te plaatsen, alles in goed overleg. Goeie communicatie en nakomen van afspraken. Was voor 2e sessie oorspronkelijk een andere monteur voor afgesproken maar door ziekte kon die niet, toen is Stephan zelf geweest en heeft de zaak in orde gemaakt.

Xander
2 maanden geleden

Huis moest voorzien worden van nieuwe elektra en stopcontactdozen. Super netjes in een klein dagje gedaan. Alles ziet er weer strak uit.

Martin
2 maanden geleden

Stephan kon snel langskomen en we hebben een goed advies gekregen. Onze nieuwe groepenkast is netjes en vakkundig geplaatst, daarbij kregen we een gedegen uitleg. Stephan is een aanrader!

Marten Westink
3 maanden geleden

Stephan heeft snel een storing voor ons kunnen oplossen. ā€˜s Ochtends gebeld en voor vijf uur alweer opgelost. Ook bleek onze installatie niet geheel veilig te zijn. Vrijblijvend een advies en offerte gekregen. Vandaag een compleet nieuwe groepenkast geĆÆnstalleerd en voorbereid voor 3-fasen aansluiting. Ook dit snel en vakkundig gedaan. Vervolgens nog even de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Een echte vakman!

Denise
3 maanden geleden

Binnenkort wordt mijn muur gestuct en bedacht mij deze ochtend dat een stopcontact achter de tv wel handig zou zijn. Twee uur later stond deze vakman voor de deur. Vriendelijke, gedreven jongeman die het werk vlot aflevert.

Mike
3 maanden geleden

Snel gereageerd had snel tijd en dacht ook geweldig mee. uiteindelijk deels zelf dingen voorbereid wat een klein beetje kosten bespaarde ondanks dat is het niet de goedkoopste maar zeker kwaliteit geleverd.

Voledige meterkast opnieuw geplaatst alles netjes opgeborgen en uitgelegd wat waar nu zit.

Keimpe
4 maanden geleden

Snelle service. Vakbekwaam en duidelijke uitleg. Denkt mee en geeft advies.

John
4 maanden geleden

Stephan is absoluut briljant geweest. Hij is professioneel en deskundig en levert fantastisch werk. Ik zal zonder aarzelen hem gebruiken voor andere elektrische werkzaamheden die ik moet doen.

Quintijn kiefte
4 maanden geleden

Supper service ! Snel en vakkundig

Juiste uitleg over wat hij aan het doen was, gaat professioneel te werk Betrouwbaar en snel

Top zeker een aanrader en niet te duur!

marjon
4 maanden geleden

Zeer tevreden over Stephan , in december hebben we een nieuwe stoppenkast laten plaatsen en heeft hij de tuinverlichting aangelegd helemaal goed.
Verleden week stroomstoring in huis gehad, heel lastig om dit te vinden maar Stephan heeft het ontdekt !!! en opgelost zooo blij hierom.
Hij is heel benaderbaar en denkt in oplossingen en een hele goede vakman en komt snel.

Arno
4 maanden geleden

Stephan reageert snel op berichten waardoor het prettig communiceren is. Ook denkt hij goed mee waardoor we nu zwate stopcontacten hebben die veel mooier staan bij de keuken. Helaas ging er bij de aanleg wat fout waar Stephan niet veel aan kon doen, maar binnen een half uur had hij een loodgieter geregeld om het op te lossen. Al met al prima werk geleverd waarvoor dank!

Martijn
5 maanden geleden

Werkt zeer nauwkeurig en snel! Is goed bereikbaar en geeft snel antwoord op vragen en overlegt diverse opties. Vakman!

Eline
5 maanden geleden

Stefan kon op verzoek het werk snel uitvoeren. Groepenkast en elektra naar wens vervangen! Heel tevreden over de service! Snel en efficiƫnt contact ook!

Swen
5 maanden geleden

Topper! Onze groepenkast uit het jaar kruik netjes vervangen voor een nieuwe. Alle kabels netjes weggewerkt. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen!

Etienne
5 maanden geleden

Super service! Snel en super mooi gedaan. Ik ga je echt bij iedereen aanraden!

Adrie
5 maanden geleden

Ben zeer tevreden over de goede service en de professionaliteit van Stephan.

Postma
6 maanden geleden

Duidelijke communicatie, profesioneel werk afgeleverd! Extra groep voor de nieuwe keuken aangelegd. Snelle reactie en de klus ook snel uitgevoerd! Top!!

Ingrid
6 maanden geleden

Stephan werkt nauwkeurig, denkt mee met de klant, is heel flexibel en is pas tevreden als de klus geklaard is Ć©n de klant tevreden is. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en houdt zich goed aan afspraken, wij kunnen hem beslist aanbevelen!

Van leeuwen
7 maanden geleden

Stefan heeft voor ons de sauna aangesloten . Dit alles heel mooi gedaan . Alles precies volgens afspraak. Echt een topper mvg een tevreden klant

Blanka
7 maanden geleden

Super energieke werker. Ging probleem doortastend te lijf, kwam met goede oplossingen. Helder overleg. Zelfs nog een dag later langsgekomen met nieuwe schakelaar. Wat een service! Zeer tevreden, echt aanbevolen.

Danny
7 maanden geleden

Stephan heeft vandaag een extra kookgroep geplaatst tbv een inductieplaat. Goede uitleg en perfect aangelegd!

Henk
7 maanden geleden

Stephan en zijn collega hebben vandaag de meterkast uitgebreid met kookgroep en tevens nieuwe aansluitingen gemaakt voor de cooker en de oven.
Ze werken snel en professioneel, prima vakmensen

Dick van de Sande
7 maanden geleden

ze hebben een nieuwe meterkast geplaatst en een electriciteits punt aangelegd naar de tuin.
Het is keurig en profecioneel aangelegd.

Cees bruin
7 maanden geleden

Keurig geholpen. 2 sleufgaten en 3 stopcontacten door gewapend beton.
Netjes achter gelaten

Inge
8 maanden geleden

Waterpomp (380 v) in de tuin werkte niet meer. Grondkabel in orde gemaakt, nieuwe schakelaar aangesloten en 2 x 220v aftakkingen met buiten stopcontact er aan toe gevoegd. Alles werkt weer naar behoren.
Prima gedaan. Aardige vent, snel, duidelijk, behulpzaam.

Bianca
8 maanden geleden

Tuinverlichting en stopcontacten buiten aangelegd. Duidelijke communicatie, vakkundig en zeer vriendelijk. Denkt mee en heeft ook spontaan een oplossing bedacht voor een probleem in de woonkamer met schakelaars. Al met al zeer tevreden!

Anneke
8 maanden geleden

Buiten stopcontact aangelegd voor de jacuzzi en een extra groep erbij in de meterkast. Snel, kundig, behulpzaam. Leuk jongen en komt zijn afspraken na.

Joop Striet
9 maanden geleden

Meterkast vervangen en met twee groepen uitgebreid. Snel en prima uitgevoerd. Aardige vent , hij is zeker aan te bevelen!

Jeroen
9 maanden geleden

Schakelaars zijn goed opgehangen , goeie service! En kwam met een goeie oplossing voor de dimmer die knipperde! Nu nergens meer last van! Bedankt! Ga zo door! Mvg, jeroen

Ana
9 maanden geleden

Omdat er geen aarde aanwezig was nieuwe draden laten trekken en meterkast aangepast. Stopcontacten en schakelaars geĆÆnteresseerd in het hele huis.
SN elektricien betrouwbaar en vakkundig!

Shudesca
9 maanden geleden

Super aardig en vriendelijk!
Meterkast helemaal vervangen. Super netjes.
Heel tevreden mee!
Ik raad hem aan!

Riemer Veldkamp
9 maanden geleden

Goeie service ik kon snel bij dit bedrijf terecht hij heeft bij mij 2 groepen in de meterkast aangesloten en een hoofdschakelaar er tussen gezet al met al top service

Kim
9 maanden geleden

Nieuwe meterkast en extra groepen laten plaatsen. Stephan werkt erg netjes en alles was mooi afgewerkt. Ben zeer tevreden met het resultaat.

JosƩ
10 maanden geleden

Blij dat ik bij Stephan terecht kwam. Hij heeft m'n oude rommelige stoppenkast vakkundig vervangen voor een overzichtelijk exemplaar.
En gelukkig hielp hij een handje bij het veilig maken van de elektra in de garage!
Vriendelijk, professioneel, vakkundig!
Mocht ik weer eens iemand nodig hebben, bel ik zeker Stephan!

Fam Steenvoorden
10 maanden geleden

Zeer tevreden met de service van Stephan!
Bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en daarna alles netjes afgewerkt. Wij hebben zelfs al een nieuwe afspraak gemaakt voor de elektra in de keuken.
Betrouwbaar en een aanrader!

Frits Leenes
10 maanden geleden

Stephan heeft hier een nieuwe groepenkast geplaatst. Afspraak was op korte termijn mogelijk. Vriendelijk en duidelijke uitleg. Snel en netjes gewerkt.
Erg blij mee.

Fam. van den Broek
10 maanden geleden

Stephan benaderd , stond binnen het uur voor de deur. Een afspraak gemaakt om de groepenkast te vervangen. Datum en tijd afgesproken. Je kon de klok er op gelijkstellen. Alles keurig geplaatst en netjes achter gelaten. Het was verfrissend om zo zaken te doen . Heb je iemand voor een elektra klusje nodig dan adviseer ik, ga naar Stephan!

Ramon
11 maanden geleden

Stephan voor de tweede keer gevraagd. O.a. Utp kabel en home demotica van Fibaro aangesloten. De keuken lamp kan nu ook aan en uit met een app šŸ‘. Stephan is een aanrader.

Mark Scheepbouwer
een jaar geleden

Uitstekend werk verricht, denkt mee, netjes en fijn om mee te sparren.

Mariette
een jaar geleden

Super, ik kan Stephan aanbevelen. Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen.

Danny
een jaar geleden

Als je een elektromonteur zoekt, heb je hem gevonden! Vriendelijk, beleefd, punctueel, denkt mee en reageert snel.

Paul
een jaar geleden

Echt top ! Snelle reactie op een kortsluiting bij ons thuis ,en top opgelost. Daar ook nog erg snel de meterkast aangepast naar huidige maatstaven . Thx voor je werk ,alles is weer up to date nu !!!

Jos
een jaar geleden

Twee weken heden de afspraak gemaakt en Stephan komt zijn afspraak na! Groepenkast laten vervangen maar dat niet alleen, het oude leidingwerk heeft hij ook vervangen zodat alles er weer strak en netjes uit ziet. Helemaal top.

Reactie plaatsen