Recensies


Reactie plaatsen

Reacties

Ruben
3 maanden geleden

Na telefonisch overleg zeer snel en professioneel aangelegde laadpaal, top.

Edwin Faber
3 maanden geleden

Snel, professioneel en goede prijs kwaliteit verhouding. Dit bedrijf heeft een nieuwe meterkast geplaatst en tevens een storing opgelost.

Jurgen Heertjes
5 maanden geleden

De storing in de meterkast zijn naar volle tevredenheid verholpen en ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. S.N. elektrotechniek heeft er met mij een nieuwe klant bij!

Roy
9 maanden geleden

Na prettig contact en gestuurde foto's is Stephan langsgekomen om de werkzaamheden te bekijken. Hij gaf een duidelijk advies en een transparante offerte. De werkzaamheden zijn naar zeer grote tevredenheid uitgevoerd en zien de nieuwe meterkasten er spik en span uit!!

Frans
een jaar geleden

Ontzettend tevreden met Stephan.
Snelle reactie en kwam direct even kijken naar de situatie. Goede uitleg en advies. Binnen een week was de klus geklaard! Topper!

Leo en Anna Kool
een jaar geleden

Stephan en Bart hebben op 20 januari onze meterkast voorbereid op 3 fase en een kabel naar de keuken aangelegd met een perilex aansluiting. Dit is prima verlopen. Heldere communicatie via Whatsapp. Werkzaamheden zijn vlot en netjes uitgevoerd. S.N Electrotechniek is een beslist een aanrader.

Milko
2 jaar geleden

Onze oude groepenkast heeft Stephan snel en vakkundig vervangen voor een nieuw exemplaar incl. een fornuisgroep. Allemaal netjes uitgevoerd en is vriendelijk. Kortom is aan te raden.

Gerco van Lang
2 jaar geleden

Dank voor het goede werk en snelle voortgang. Zeer tevreden met de service en uitgevoerde werk

Axel
2 jaar geleden

Stefan is een uitstekende vakman. Bij ons alle elektra in de keuken en woonkamer geplaatst. Stefan kwam ons uit de brand helpen en kwam zelfs in het weekend. Dit is zo’n zeldzame vakman, die zijn afspraken nakomt en op tijd is. Complimenten!

Rafaël
2 jaar geleden

Hij heeft topwerk geleverd. Er was een goede communicatie. De klus was binnen een uur geklaard. Heel fijn. We hebben goed advies gekregen en de afhandeling is ook goed gegaan.