Keuken installateur

Zoekt u een keukeninstallateur voor uw nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een keukeninstallateur? Of wilt u uw keuken laten verbouwen? Wij helpen u graag verder. 

Bij S.N. Elektrotechniek gaan we verder dan enkel het monteren. Krijgt uw keuken bijvoorbeeld een nieuwe indeling? Geen probleem wij kunnen ook leidingwerk omleggen, extra elektrische aansluitingen aanleggen en indien nodig uw groepenkast uitbreiden. 

We werken samen met een aantal vaste ervaren specialisten, om u volledig te ontzorgen. Met onze expertise en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat uw nieuwe keuken snel en vakkundig wordt geïnstalleerd.

“Een keukenrenovatie transformeert uw keuken tot het centrale hart van uw woning. Met onze expertise en aandacht voor detail staan wij voor u klaar.”

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij S.N. Elektrotechniek kunt u rekenen op een zorgeloze en vakkundige keukeninstallatie. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en staan voor u klaar. Dit is wat u van ons kunt verwachten:

Persoonlijke Aandacht: Wij luisteren naar uw wensen en bieden maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Ervaren Vakmensen: Ons team bestaat uit vaste vakprofessionals met jarenlange ervaring in hun vakgebied.

Heldere en Transparante Prijzen: Een keukenverbouwing is al mogelijk vanaf 1200 euro. Wij geven altijd een gedetailleerde offerte zonder verborgen kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kwaliteit en Garantie: Wij bieden garantie op al onze werkzaamheden, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en de hoge kwaliteit van ons werk. Wij zorgen ervoor dat uw keukeninstallatie soepel en zonder zorgen verloopt.

Hoe wij werken tijdens een keukeninstallatie

Bij S.N. Elektrotechniek zorgen we voor een gestructureerde aanpak en persoonlijke aandacht. Zo gaan wij te werk:

 1. Kennismaking en Situatiebeoordeling: We komen eerst langs om de situatie te bekijken en nemen de tekening of het leidingplan door dat u van de keukenverkoper heeft ontvangen
  .
 2. Planning en Offerte: We maken we een gedetailleerd plan en een transparante offerte zonder verborgen kosten.

 3. Voorbereiding: Wij zorgen voor de benodigde voorbereidingen zoals aangegeven op het leidingplan.

 4. Installatie: U laat de keuken demonteren. Wij komen in een lege ruimte aan. De elektricien en/of loodgieter zal eerst beginnen. Wanneer beiden klaar zijn kan de stukadoor alles stuken. Als het stukwerk droog is, meestal na 7 dagen, dan kan de elektra worden afgemonteerd.

 5. Nazorg en Garantie: Na de installatie bieden we garantie en blijven bereikbaar via WhatsApp voor vragen of problemen.

Bij S.N. Elektrotechniek kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare keukeninstallatie.

Veel gestelde vragen

Bij S.N. Elektrotechniek volgen we een gestroomlijnd proces:

 1. Contact: Neem contact met ons op via de website of telefoon.
 2. Schouwing: Bij grotere projecten zoals deze komen we kosteloos langs voor een schouwing.
 3. Offerte: We maken een gedetailleerde offerte.
 4. Uitvoering: We plannen de werkzaamheden en voeren deze uit.

De duur van een keukenverbouwing varieert afhankelijk van de omvang van het project. Gemiddeld duurt een complete installatie twee tot vier weken.

De kosten variëren afhankelijk van de specifieke werkzaamheden en materialen. Een keukeninstallatie is al mogelijk vanaf €1200. Voor een nauwkeurige offerte vragen we u om contact met ons op te nemen en eventueel foto’s van de huidige situatie te sturen.

Ja, we bieden een garantie op al onze werkzaamheden. Daarnaast geldt de fabrieksgarantie voor de gebruikte materialen.

Nee, wij vragen geen aanbetaling. Betalingen worden na elke gewerkte dag gedaan, wat voor transparantie en wederzijds vertrouwen zorgt.

Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden in overleg met u. We streven ernaar om binnen twee weken na goedkeuring een afspraak in te plannen.

Ja, we vragen u om de keukentekeningen aan te leveren. Deze zijn meestal beschikbaar na het inmeten van de keuken door de keukenverkoper.

Extra werkzaamheden worden op nacalculatie uitgevoerd met een tarief van €60 per uur (exclusief BTW en materiaal) of volgens een afgesproken bedrag. Dit wordt altijd duidelijk in de offerte vermeld.