Over ons

S.N. Elektrotechniek?

Ik ben Stephan, de eigenaar van S.N. Elektrotechniek. Met meer dan 15 jaar ervaring als elektricien in Heerhugowaard en omstreken, lever ik betaalbare diensten van hoge kwaliteit. Mijn aanpak onderscheidt zich van de concurrentie door een persoonlijke service te bieden en kwaliteit boven prijs te stellen. Ik hanteer geen lange wachttijden en streef ernaar om altijd snel een afspraak in te plannen. 

Bij mij kunt u rekenen op een uitgebreide na-service; ik ben niet alleen uw aanspreekpunt tijdens het project, maar ook een betrouwbare partner waarop u na afronding van het werk kunt rekenen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat elke klant 100% tevreden is.

Duurzaamheid bij u thuis

Als elektricien van de nieuwe tijd richt ik mij veel op duurzame elektrische oplossingen. Oplossingen die minder onderhoud vereisen en op termijn kosten besparen. Ik kijk naar het complete plaatje en zoek  de meest effectieve oplossingen bij uw situatie. Zo garandeer ik dat klanten profiteren van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij S.N. Elektrotechniek kiezen we consequent voor kwaliteit boven prijs. Dit betekent dat wij gebruikmaken van de beste materialen en de meest betrouwbare technieken. Wij raden niet standaard het duurste aan, maar denken mee over wat voor uw situatie de beste oplossing is. Het gaat bij ons niet alleen om het heden, maar ook om het garanderen van veiligheid en efficiëntie voor de toekomst. 

Altijd beschikbaar en betrokken

Onze dienstverlening stopt niet na het verlenen van onze service. Met onze uitgebreide nazorg staan wij klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Tevens bieden wij blijvende ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat alles goed blijft functioneren. Uw tevredenheid is onze prioriteit, lang nadat het project is voltooid.  

U kunt rekenen op snelle en goede hulp wanneer u het het meeste nodig heeft. Ook voor spoedgevallen zijn wij beschikbaar en leveren ook dan de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Neem voor storingen direct telefonisch contact op!

Reviews

Pieter de Vries
Pieter de Vries
16/04/2024
Meterkast snel, netjes en vakkundig vervangen.
John V noort
John V noort
09/04/2024
Wat een snelle service van Stephan om bij ons een extra groep aan te legen tbv de Buitenspa. Netjes verzorgd en zeker naar tevredenheid gemonteerd.
Johan Weenk
Johan Weenk
08/04/2024
Snel en netjes een acculader voor onze EV gemonteerd. Goed advies en een nette prijs. Aanrader!
Marcel Peek
Marcel Peek
04/04/2024
We wilde een nieuwe groepenkast en laadpaal thuis hebben. Stephan reageert snel en denkt met je mee voor een goede praktische oplossing. Gaat niet voor de duurste variant, maar is van de prijs/kwaliteit. Komt afspraak na en levert netjes af. Thanks Stephan voor de goede zorg!
Willem Slendebroek
Willem Slendebroek
22/03/2024
Prima en vakkundig geholpen door SN Elektrotechniek. Twee meterkast groepen aangelegd en een laadpaal. Netjes en zorgvuldig gewerkt. Top service!
Edski b
Edski b
21/03/2024
Wij zijn zeer tevreden over SN Elektrotechniek. Wij werden geconfronteerd met een serieus elektra probleem. SN Elektrotechniek heeft dit keurig verholpen en ons advies gegeven. Nu hebben wij weer een nieuwe groepenkast die tevens voorbereid is op de toekomst. Alles volgens afspraak en in een snel tijdsbestek gerealiseerd. De professionaliteit spat eraf. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan.
Sergii
Sergii
05/03/2024
Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
Hennie Weel
Hennie Weel
27/02/2024
Super snelle en fijne service. Precies wat wij verwachten, wij zouden hem aan iedereen aanraden .
Chris Karsten
Chris Karsten
23/02/2024
Snelle reactie op aanvraag voor kabel meterkast naar keuken tbv inductiekookplaat. Uitvoering kon de week erop al, goed uitgevoerd. Offerte en factuur netjes. Schappelijk prijs bovendien.

Neem contact op

Heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag verder!