Laadpaal installatie

Vraag direct een laadpaal aan!

Laadpaal installatie

Gaat u elektrisch rijden en bent u op zoek naar een laadoplossing bij u thuis of voor op kantoor? Wij zijn uw betrouwbare partner voor het installeren van laadpalen, zowel privé als zakelijk. We kijken altijd naar het complete plaatje om de beste laadpaal voor uw situatie te bepalen, rekening houdend met uw huidige elektrische installatie en het type voertuig. Uiteraard houden wij ook rekening met uw budget. Wij hanteren korte wachttijden en streven ernaar altijd snel een afspraak in te plannen. 

Alles wat u moet weten over laadpaal installatie is te vinden op deze pagina 

Wij hanteren transparante tarieven die zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen

Onze tarieven zijn transparant en inclusief alle bovenstaande kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent en geen onverwachte kosten hoeft te verwachten.

Onze laadpalen

Zaptec Go

Zaptec
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1550,-

Zaptec Pro

Zaptec
Incl. 3fase pakket tot 10m & tibber pulse
€2050,-
Incl. Zaptec sense P1 meter loadbalancing €2250

Easee Lite

Easee
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1650,-

Pulsar Max

Wallbox
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1725,-

Copper SB

Wallbox
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1750,-

Easee lite

De Easee Lite is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en gebruiksvriendelijke laadoplossing. Compact en stijlvol ontworpen, past de Easee Lite in elke thuis- of kantooromgeving en biedt een krachtige laadcapaciteit die de meeste gebruikersbehoeften overtreft.

Bovendien kan de Easee Lite ook samenwerken met uw zonnepanelen, waardoor het een van de duurzamere keuzes is. Met de Easee Lite zorgt u ervoor dat uw elektrische auto altijd snel en veilig wordt opgeladen, klaar voor uw volgende rit.

Info Easee lite

De Easee Lite laadpaal biedt diverse voordelen die het een uitstekende keuze maken voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers:

 1. Dynamisch Laadvermogen: Met een volledig dynamisch laadvermogen van 1,4 tot 11 kW ondersteunt het zowel 1-fase als 3-fase opladen, ideaal voor verschillende elektrische voertuigen.

 2. Load Balancing: Capaciteit voor het balanceren van de belasting van tot drie laders op dezelfde zekering, en de load- en phase balancing functie werkt zelfs offline.

 3. Connectiviteit: Voorzien van WiFi-connectiviteit en een geïntegreerde eSIM met een levenslang gratis abonnement, zorgt voor constante online toegankelijkheid en updates.

 4. Veiligheid en Zekerheid: De laadpaal heeft een permanente vergrendeling van de laadkabel en geïntegreerde aardfoutbeveiliging (RCD) voor maximale veiligheid.

 5. Gebruikersauthenticatie: Uitgerust met een geïntegreerde RFID-lezer die compatibel is met NFC / ISO 14443 en MIFARE Classic®, waardoor het gebruik en de toegang tot de lader beveiligd en gepersonaliseerd zijn.

 6. Energiebeheer: Nauwkeurige energiemeting (+/- 2%) stelt gebruikers in staat om het energieverbruik tijdens het opladen nauwlettend te monitoren.

 7. Compact en Lichtgewicht: De laadpaal is 69% kleiner dan vergelijkbare oplossingen en weegt slechts 1,5 kg, wat installatie en plaatsing vergemakkelijkt.

 8. Universeel: Geschikt voor alle typen elektrische auto’s en aansluitingen, wat de Easee Lite een veelzijdige optie maakt voor elk huishouden of bedrijf.

 9. App-gestuurde Bediening: Volledige controle via de Easee-app of de lokale WiFi-interface biedt gebruikersgemak en flexibiliteit in het beheer van hun laadinstellingen.

 10. Duurzaamheid met Garantie: Met een uitgebreide garantie van 5 jaar biedt de Easee Lite zekerheid en betrouwbaarheid op lange termijn.

 • Eenvoudige Installatie: De Easee Lite laadpaal staat bekend om zijn gebruiksgemak. Dit maakt het een ideaal systeem voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van elektrische voertuigen.

 • Slimme Laadfuncties: Uitgerust met geavanceerde technologie, optimaliseert de Easee Lite uw laadsnelheid door aanpassingen te maken op basis van de beschikbare stroomcapaciteit van uw woning. Dit helpt overbelasting van uw elektrische systeem te voorkomen en reduceert de laadkosten.

 • Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij de Easee Lite, die bescherming biedt tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting. Dit garandeert een veilige laadervaring onder alle omstandigheden.

 • Toegankelijkheid: Beheer uw laadinstellingen gemakkelijk via de Easee-app. De app stelt u in staat de laadsnelheid aan te passen, het laadproces te volgen en de kosten te controleren, allemaal vanaf uw smartphone.

 • Schaalbaarheid: Het systeem van de Easee Lite is ontworpen om mee te groeien met uw behoeften. Het kan eenvoudig worden uitgebreid met extra laadpunten, zodat u meerdere elektrische voertuigen kunt opladen zonder verdere ingrijpende aanpassingen aan uw infrastructuur.

De Easee Lite laadpaal biedt een innovatieve oplossing voor het integreren van zonne-energie met het opladen van uw elektrische auto. Hierdoor wordt een duurzame en kosteneffectieve manier van opladen mogelijk. Dit verlaagt tevens ook uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Voordelen van Laden met Zonnestroom

 • Duurzaamheid: Door uw voertuig op te laden met zonnestroom, vermindert u de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verlaagt u uw CO2-uitstoot aanzienlijk.
 • Kostenbesparing:  Het gebruik van overtollige zonne-energie voor het opladen van uw voertuig in plaats van het terug te leveren aan het netwerk, optimaliseert uw energiegebruik en kan aanzienlijke besparingen op uw energierekening opleveren.
 • Energie-onafhankelijkheid: Door het integreren van zonne-energie met uw laadsysteem, verhoogt u uw energie-onafhankelijkheid en bent u minder kwetsbaar voor stroomuitval of schommelingen in energieprijzen.
 • Optimaal Gebruik van Opgewekte Energie: Met een Easee Lite aangesloten op zonnepanelen, wordt de tijdens zonnige dagen opgewekte energie direct gebruikt voor het laden van uw voertuig, wat leidt tot een efficiënter gebruik van opgewekte stroom.


De Easee Lite-oplossing is ontworpen om naadloos te integreren met zonnepanelen en kan worden geprogrammeerd om de laadsnelheid te optimaliseren op basis van de beschikbare zonne-energie. Het systeem kan ook automatisch overschakelen naar het elektriciteitsnet als er onvoldoende zonnestroom beschikbaar is om het opladen van het voertuig te garanderen.

 •  

Easee Lite

Easee
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1650,-

De Wallbox laadoplossingen

De Wallbox onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie en veelzijdigheid. De Wallbox Pulsar Max is ideaal voor thuisgebruik, terwijl de Copper SB speciaal ontworpen is voor de zakelijke omgeving. Beide modellen bieden snelle en efficiënte laadmogelijkheden en zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface. Dankzij het robuuste design passen de Wallbox laadstations in elke omgeving. Met de Wallbox laadpalen bent u verzekerd van een toekomstbestendige laadoplossing die uw dagelijks leven gemakkelijker maakt. 

Info Wallbox Copper SB & Pulsar Max

De Wallbox Copper SB staat bekend om zijn krachtige functionaliteiten, speciaal ontworpen voor zowel zakelijk gebruik als semi-publiek gebruik. De Copper SB heeft een reeks geavanceerde functies die zijn ontworpen om aan de behoeften van diverse gebruikers te voldoen:

 • Veelzijdige Toegangsopties: De Copper SB biedt diverse toegangsmogelijkheden waaronder RFID, wat ideaal is voor bedrijven die hun laadstations willen beheren en toewijzen aan specifieke gebruikers of voertuigen.
 • Flexibele Vermogensopties: De Copper SB levert een maximaal vermogen van 7,4 kW bij éénfase laden en tot 22 kW bij driefase laden, wat snelle laadtijden garandeert voor alle typen elektrische voertuigen (EV’s) en plug-in hybride voertuigen (PHEV’s).
 • Universele Compatibiliteit: Deze laadpaal is uitgerust met een universele stekker die geschikt is voor zowel type 1- als type 2-voertuigaansluitingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor een breed scala aan voertuigen.
 • Geavanceerde Veiligheidsvoorzieningen: Voorzien van geïntegreerde DC-foutstroomdetectie om de veiligheid tijdens het laden te verhogen en bescherming te bieden tegen elektrische fouten.
 • Slim Laadbeheer: De Copper SB kan bediend worden via de Wallbox-app en ondersteunt connectiviteitsopties zoals Bluetooth, WiFi, en 4G backoffice. Dit stelt gebruikers in staat om het laadproces te beheren via het myWallbox-laadbeheerplatform, wat efficiënt beheer van meerdere gebruikers en vermogensverdeling tussen opladers mogelijk maakt.
 • Load Balancing: De laadpaal ondersteunt load balancing door een Power meter voor analoge meters of via de slimme meter P1-poort, wat helpt bij het efficiënt verdelen van het beschikbare vermogen.
 • Esthetisch Ontwerp: Beschikbaar in twee kleuren, wit en zwart, biedt de Copper SB niet alleen functionaliteit maar ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat past bij verschillende omgevingen.

 

De Wallbox Copper SB combineert technologie met gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige laadoplossing die makkelijk te beheren is.

De Wallbox Pulsar Max is een hoogwaardig en intelligent laadsysteem dat speciaal ontworpen is voor zowel elektrische voertuigen als plug-in hybriden. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken samengevat:

 • Flexibel Vermogen: De Pulsar Max biedt een maximaal vermogen van 7,4 kW bij éénfase laden en tot 22 kW bij driefase laden, waardoor het laden van voertuigen snel en efficiënt verloopt.

 • Universeel: Geschikt voor alle types elektrische voertuigen (EV’s) en plug-in hybride voertuigen (PHEV’s), waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse gebruikers.

 • Geavanceerde Veiligheidskenmerken: Voorzien van geïntegreerde DC-foutstroomdetectie, wat essentieel is om de veiligheid tijdens het oplaadproces te waarborgen.

 • Slimme Connectiviteit: De laadpaal kan bediend worden via de Wallbox-app, Bluetooth, en wifi, wat gebruikers in staat stelt om hun laadinstellingen gemakkelijk te beheren en te monitoren.

 • Esthetisch Ontwerp: Beschikbaar in twee kleuren, wit en zwart, past de Pulsar Max esthetisch in elke omgeving, van privégarages tot gedeelde parkeerterreinen.

 • Load Balancing: Ondersteunt load balancing door gebruik te maken van een Power meter aangesloten op een analoge of slimme meter (P1-poort), wat helpt bij het efficiënt verdelen van energie.

 • Slimme Laadfuncties: De Pulsar Max verbindt met het myWallbox-laadbeheerplatform voor geavanceerd beheer van laadactiviteiten, wat vooral nuttig is voor locaties met meerdere gebruikers of voertuigen.

De Wallbox Pulsar Max combineert moderne technologie met gebruiksgemak en biedt maximale laadprestaties voor een breed scala aan toepassingen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel particuliere als semi-publieke laadstations.

Zowel de Wallbox Pulsar Max als de Copper SB bieden beide de geavanceerde mogelijkheid om te integreren met zonnepanelen, waardoor u uw elektrische voertuig thuis kunt opladen met behulp van zonnestroom. Deze integratie levert aanzienlijke voordelen op:

 • Milieuvriendelijkheid: Het opladen van uw voertuig met zonnestroom vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot.

 • Kostenbesparend: Door overtollige zonne-energie te gebruiken om uw voertuig op te laden in plaats van deze terug te leveren aan het elektriciteitsnet, optimaliseert u het gebruik van opgewekte energie, wat kan resulteren in lagere energiekosten.

 • Grotere onafhankelijkheid: Het gebruik van zonnestroom verhoogt uw onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, wat vooral voordelig is tijdens stroomuitvallen of in noodsituaties.

De Wallbox systemen zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos samenwerken met zonne-energie installaties. Ze zijn programmeerbaar om de laadsnelheid te optimaliseren op basis van de beschikbare zonne-energie en kunnen automatisch overschakelen naar het elektriciteitsnet wanneer er onvoldoende zonnestroom beschikbaar is. Deze slimme functionaliteit garandeert een efficiënte en betrouwbare laadervaring, ongeacht de beschikbaarheid van zonne-energie.

Deze geïntegreerde aanpak maakt de Wallbox laadoplossingen een ideale keuze voor milieubewuste gebruikers die streven naar een duurzamere en onafhankelijkere levensstijl.

Zodra uw oplader is geïnstalleerd, kunt u direct beginnen met het opladen van uw elektrische voertuig. Maar om te profiteren van de slimme functies van de laadpaal en deze optimaal te gebruiken, moet u hem koppelen aan de myWallbox-app. Volg onderstaande stappen om uw oplader te koppelen aan onze app en hem in te stellen:

 1. Download en installeer de myWallbox-app op uw smartphone;
 2. Maak een myWallbox-account aan;
 3. Voeg uw oplader toe aan uw myWallbox-account;
 4. Maak via Bluetooth-verbinding met uw oplader;
 5. Verbind uw oplader via uw wifi (voor bediening op afstand);
 6. Stel het vermogen van uw oplader in.

Nu dat u uw oplader heeft ingesteld, heeft u toegang tot alle functiesCreëer geprogrammeerde laadsessiesStart/pauzeer een lopende laadsessieBeheer de Autolock van de oplader; en Raadpleeg de gegevens van de laadsessies.

Pulsar Max

Wallbox
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1725,-

Copper SB

Wallbox
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1750,-

Zaptec

De Zaptec Go en Zaptec Pro zijn revolutionaire laadoplossingen ontworpen voor optimale prestaties en flexibiliteit. De Zaptec Go is perfect voor thuisgebruik, compact en gemakkelijk te installeren, terwijl de Zaptec Pro, met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde mogelijkheden, ideaal is voor commercieel gebruik. Beide modellen bieden dynamische load balancing en zijn compatibel met alle elektrische voertuigen, waarbij ze naadloos integreren in uw smart home- of bedrijfsnetwerken voor een efficiënt energiebeheer.

Info Zapotec Go & Pro

De Zaptec Go is een innovatieve laadpaal speciaal ontworpen voor thuisgebruik, die zich onderscheidt door zijn compacte ontwerp, waardoor hij ideaal is voor gebruik in een garage. Deze laadpaal biedt een flexibele oplaadcapaciteit die zowel 1-fase als 3-fase laden ondersteunt, met een maximale capaciteit tot 22 kW, wat zorgt voor snelle laadtijden en hoge efficiëntie.

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Flexibele Oplaadcapaciteit: Ondersteunt zowel 1-fase als 3-fase laden, met een maximale capaciteit tot 22 kW, wat zorgt voor snelle laadtijden.
 • Universeel: Geschikt voor alle type elektrische voertuigen, inclusief EV’s en PHEV’s.
 • Geavanceerde Veiligheidsfeatures: Voorzien van geïntegreerde energiemeting en dynamische load balancing om de efficiëntie te verhogen.
 • Slimme Connectiviteit: Te bedienen en monitoren via een mobiele app, wat het gebruiksgemak verhoogt.
 • Esthetisch en Praktisch Ontwerp: Compact formaat dat gemakkelijk past in garages of kleinere ruimtes.
 • Energiebeheer: Integreert naadloos met smart home-systemen voor optimaal energiegebruik.
 • Eco Modus: Biedt een energiezuinige laadoptie die het energieverbruik optimaliseert en milieuvriendelijker is.

 

De Zaptec Go combineert moderne technologie met gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, ideaal voor iedereen die zijn elektrische voertuig thuis efficiënt en veilig wil opladen.

De Zaptec Go is de ideale laadpaal voor thuis, ontworpen en ontwikkeld in Noorwegen voor het ruigste weer op aarde en een lange levensduur. Met slimme functies zoals de Eco-modus kunt u dynamisch laden wanneer de stroom het goedkoopst is (bijvoorbeeld bij een nachttarief). Verder wordt de laadpaal altijd automatisch geüpdate via WiFi of 4G LTE-M. 

Hoewel deze laadpaal voor de particuliere gebruiker is ontworpen, biedt het met een vermogen tot 22 kW toch zeer krachtige prestaties. Zo weet u dat u altijd uw auto snel kunt opladen wanneer nodig. Stel handige laadschema’s in via de Zaptec App en bekijk uw laadhistorie. 

De Zaptec Pro is speciaal ontworpen voor commerciële toepassingen en biedt een zeer hoge laadcapaciteit. Door zijn duurzame en robuuste ontwerp is de Zaptec Pro ideaal voor het gebruik in zakelijke omgevingen zoals openbare parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. De laadpaal ondersteunt zowel 1-fase als 3-fase laden tot 22 kW, wat efficiënt opladen garandeert voor een breed scala aan elektrische voertuigen.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

 • Hoge Capaciteit: Biedt tot 22 kW voor efficiënt laden.
 • Robuust Ontwerp: Gebouwd om de elementen te weerstaan, perfect voor publieke en semi-publieke locaties.
 • Geavanceerde Technologie: Omvat gepatenteerde dynamische load balancing en fase balancering technologie.
 • Veelzijdige Compatibiliteit: Compatibel met alle elektrische en plug-in hybride voertuigen.
 • Energiebeheer: Inclusief MID-gecertificeerde nauwkeurigheid voor precieze energiemeting.
 • Slimme Connectiviteit: Bestuurbaar via een app, met mogelijkheden voor management via WiFi of 4G.
 • Unieke Laadtechnologie: Zorgt voor een efficiënte verdeling van energie over meerdere opladers zonder het systeem te overbelasten.

 

De Zaptec Pro is een ideale keuze voor bedrijven die zoeken naar een krachtige, betrouwbare en makkelijk te beheren laadoplossing.

De Zaptec Pro onderscheidt zich met zijn geavanceerde technologische functies en veelzijdigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor commercieel gebruik. Het beschikt over dynamische last balancering en fase balancering technologie, waardoor de beschikbare energie efficiënter wordt benut dan bij traditionele laadsystemen. Dit systeem zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig wordt verdeeld over alle voertuigen, zonder het netwerk te overbelasten, wat resulteert in een efficiënte en gelijkmatige laadervaring voor alle gebruikers.

Met het geavanceerde ‘Zaptec Portal’ krijgt u real-time inzicht in laadgegevens. U kunt gedetailleerde rapporten over laadactiviteiten, -stations of specifieke gebruikers bekijken en exporteren. Deze rapporten bieden een duidelijk en beknopt overzicht van het gebruik, wat het beheer van de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien kun je met de “Zaptec Portal” de toegang tot laadstations beperken tot bepaalde gebruikers of deze openstellen voor iedereen.

Deze kenmerken maken de Zaptec Pro een ideale laadoplossing voor zakelijke omgevingen die een betrouwbare, schaalbare en efficiënte laadinfrastructuur vereisen. Neem contact met ons op voor meer informatie over Zaptec Pro. 

Zaptec Go

Zaptec
Incl. 3fase pakket tot 10m vanaf de groepenkast
€1550,-

Zaptec Pro

Zaptec
Incl. 3fase pakket tot 10m & tibber pulse
€2050,-
Incl. Zaptec sense P1 meter loadbalancing €2250

Reviews

Deze mensen gingen u voor,
lees wat onze klanten zeggen over onze service.

Rob Smit
Rob Smit
13/07/2024
De mannen hebben ons weekend gemaakt! Al vrij lang last van ogenschijnlijk moeilijk vindbare storing. Maar S en N wisten stap voor stap delen uit te sluiten waardoor ze de storing wisten te vinden. En vervolgens direct een nieuwe groep aangemaakt en het probleem verholpen. Buitengewoon blij met ze!
Diederick Hielkema
Diederick Hielkema
13/07/2024
Erg tevreden over geleverde werk. Waren netjes op tijd aanwezig en hebben de groepenkast erg netjes aangesloten. Tevens alles gecontroleerd en gedocumenteerd…
Ulf Neumann
Ulf Neumann
11/07/2024
Groepenkast vernieuwd, alles prima gegaan vanaf offerte tot aflevering. Zeer tevreden.
Kevin Go
Kevin Go
06/07/2024
Ik had met spoed een laadpaal nodig, contact gehad met Stephan en direct de volgende ochtend geïnstalleerd, top service!
René van Zwieten
René van Zwieten
21/06/2024
Een vakkundige installateur die snel en nauwkeurig werkt. Kan ik iedereen aanbevelen die een laadpaal wil laten installeren.
D. van Barneveld
D. van Barneveld
21/06/2024
Top elektricien! Heel vriendelijk en behulpzaam. Was helaas nog een dingetje wat opgelost moest worden, maar dat kon gelukkig telefonisch opgelost worden. Een top service!
Marco Verhagen
Marco Verhagen
21/06/2024
Stephan is vriendelijk en komt afspraken keurig na. Zijn werk heeft hij naar behoren uitgevoerd en dat alles in relatief korte tijd tegen een prima prijs. Topper! Volgende keer weet ik hem weer te vinden.

Neem contact op