• Groepenkasten (ABB)
  • Laadstations
  • Elektrisch koken
  • Elektricien nodig?
  • Bel +31622363310

Waarom elektrisch koken?

Gepubliceerd op 8 september 2022 om 15:08

De gasprijzen reizen de pan uit en in de toekomst is het niet meer mogelijk om op gas te koken. Wees geen dief van je eigen portemonnee en kies voor elektrisch koken. 

Naast goedkoper en toekomstgericht is het ook veiliger om elektrisch te koken. Ook duurt het aan de kook brengen van een pan water aanzienlijk korter.

Ontdek de voordelen van elektrisch koken en ervaar een efficiëntere, veiligere en milieuvriendelijkere manier van koken - waar wacht je nog op?

 

Elektrisch koken heeft diverse voordelen ten opzichte van koken op gas. Zo is elektrisch koken veiliger, omdat er geen open vlam aan te pas komt.

Daarnaast is het ook duurzamer omdat het gebruik van gas leidt tot CO2-uitstoot en het gebruik van elektriciteit steeds groener wordt door de opkomst van duurzame energiebronnen. Ook is elektrisch koken eenvoudiger in gebruik en makkelijker schoon te maken.

Bij S.N. Elektrotechniek kunnen wij u helpen bij de installatie van een nieuw elektrisch kooktoestel. Wij kunnen u adviseren over de beste opties voor uw situatie en zorgen voor een veilige en professionele installatie van het kooktoestel. Hierbij letten wij op de juiste aansluiting van het kooktoestel en de benodigde stroomvoorziening.

Bij het overstappen naar elektrisch koken is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal fasen dat nodig is voor uw kooktoestel. Voor de meeste huishoudens is een 2-fase aansluiting voldoende, maar voor grotere kooktoestellen kan een 3-fase aansluiting nodig zijn. Wij kunnen u hierover adviseren en de benodigde aanpassingen in de meterkast verzorgen.

Kortom, overstappen naar elektrisch koken is een duurzame en veilige keuze en bij S.N. Elektrotechniek helpen wij u graag bij de installatie en de benodigde aanpassingen in uw elektrische installatie.