Wat kunt u van ons verwachten?

Met onze expertise op het gebied van groepenkasten kunt u rekenen op een zorgvuldige en professionele aanpak. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over het proces.

Waarom een nieuwe groepenkast?

 

Er zijn verschillende redenen waarom het vervangen van uw oude groepenkast en het plaatsen van een nieuwe ABB 3-fase groepenkast een verstandige keuze kan zijn. Ten eerste kan een oude groepenkast problemen veroorzaken, zoals kortsluiting en overbelasting, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Daarnaast voldoet een oude groepenkast mogelijk niet aan de huidige veiligheidsnormen en -voorschriften. Met een nieuwe ABB 3-fase groepenkast bent u verzekerd van optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien biedt een nieuwe groepenkast vaak meer functionaliteit en flexibiliteit, zoals de mogelijkheid om eenvoudig extra groepen toe te voegen en slimme apparaten te integreren. Kortom, het vervangen van uw oude groepenkast door een nieuwe ABB 3-fase groepenkast is een investering in de veiligheid en de toekomst van uw woning of bedrijfspand.

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Bij ons kunt u rekenen op een professionele en veilige vervanging van uw oude stoppenkast door een nieuwe ABB groepenkast. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zorgen voor de installatie van de nieuwe groepenkast en plaatsen nieuwe buizen boven de groepenkast voor een nette afwerking. Daarnaast plaatsen wij een dubbel stopcontact naast de groepenkast voor extra gebruiksgemak. Wij werken uitsluitend met A-merken groepenkasten zoals ABB en bieden daarom ook 2 jaar garantie op onze werkzaamheden. U kunt erop vertrouwen dat wij werken volgens de NEN-normen en beschikken over de juiste diploma's en certificeringen om de werkzaamheden veilig en volgens de geldende voorschriften uit te voeren. Kortom, wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid.