Waarom een laadstation plaatsen?

Gemakkelijk, goedkoop en duurzaam rijden, dat is wat elektrisch rijden is.

Alle voordelen van een laadstation bij u thuis op een rijtje

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het laten plaatsen van een laadpaal thuis. Hieronder zijn de belangrijkste voordelen opgesomd voor de Easee, Zaptec, Alfen en Wallbox laadpalen:

  1. Gemak: Door een laadpaal thuis te laten plaatsen, hoeft u niet langer naar openbare laadpunten te zoeken om uw elektrische auto op te laden. U kunt uw auto eenvoudig thuis opladen op elk gewenst moment.

  2. Tijdbesparing: Met een laadpaal thuis kunt u uw elektrische auto snel opladen. U hoeft niet langer te wachten op beschikbare laadpunten en u kunt uw tijd efficiënter gebruiken.

  3. Kostenbesparing: Het opladen van uw elektrische auto thuis kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan opladen bij openbare laadpunten. Door gebruik te maken van speciale energietarieven voor het opladen van elektrische auto's, kunt u mogelijk uw laadkosten verminderen.

  4. Veiligheid: Laadpalen zijn ontworpen om veilig en betrouwbaar te zijn. Ze bieden bescherming tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting.

  5. Integratie met zonnepanelen: Laadpalen zoals de Easee Home, Alfen en Wallbox kunnen worden geïntegreerd met zonnepanelen, waardoor u uw elektrische auto thuis kunt opladen met behulp van zonnestroom. Dit kan leiden tot lagere kosten en een positieve impact op het milieu.

  6. Toegankelijkheid: Laadpalen zijn eenvoudig toegankelijk en kunnen worden bediend via een app op uw smartphone. Dit stelt u in staat om de laadsnelheid te regelen en het laadproces te volgen.

  7. Schaalbaarheid: Laadpalen zijn schaalbaar en kunnen worden uitgebreid met extra laadpunten. Hierdoor kunt u meerdere elektrische voertuigen opladen zonder dat u extra infrastructuur hoeft te installeren.

Kortom, het installeren van een laadpaal thuis, zoals de Easee Home, Alfen en Wallbox, biedt vele voordelen, waaronder gemak, tijdbesparing, kostenbesparing, veiligheid, integratie met zonnepanelen, toegankelijkheid en schaalbaarheid.