Easee Charge LiteS.N. Elektrotechniek installeert de Easee Charge Lite

 

De voordelen van de Easee Charge Lite laadoplossing:

 

 • Volledig dynamisch laadvermogen 1,4–11 kW (1- en 3 fase opladen)

 • Load balancing van 3 laders op dezelfde zekering 

 • De load- en phase balancing werkt offline

 • Wifi-connectiviteit

 • Geïntegreerde eSIM in elke doos, levenslang gratis abonnement

 • Permanente vergrendeling van de laadkabel

 • Geïntegreerde aardfoutbeveiliging (RCD)

 • Geïntegreerde RFID-lezer (NFC / ISO 14443 en MIFARE Classic®)

 • Energiemeting (+/- 2%), voor het aflezen van het laadverbruik

 • De doos is 69% kleiner dan andere oplossingen en weegt slechts 1,5 kg

 • Universeel, past op alle soorten elektrische auto’s en voedingen

 • Volledige controle met de Easee-app of lokale wifi-interface

 • 5 jaar garantie

Easee Lite

De Easee Lite-oplossing is een slim laadsysteem voor elektrische auto's dat is ontworpen voor residentiële toepassingen. Het biedt een gebruiksvriendelijke en veilige manier om uw elektrische voertuig thuis op te laden. Hieronder vindt u enkele belangrijke kenmerken van de Easee Lite-oplossing

De Easee lite eigenschappen in het kort

 1. Eenvoudige installatie: De Easee Lite-oplossing is eenvoudig te installeren.

 2. Slimme laadfuncties: De Easee Lite-oplossing beschikt over slimme laadfuncties waarmee u uw laadsnelheid kunt optimaliseren en de laadkosten kunt verminderen. Het systeem houdt rekening met de beschikbare stroomcapaciteit van uw huis en past de laadsnelheid aan om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen.

 3. Veiligheid: De Easee Lite-oplossing is ontworpen met veiligheid als prioriteit. Het systeem is voorzien van bescherming tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting.

 4. Toegankelijkheid: De Easee Lite-oplossing kan eenvoudig worden beheerd via de Easee-app. Met de app kunt u de laadsnelheid regelen, het laadproces volgen en de kosten in de gaten houden.

 5. Schaalbaarheid: De Easee Lite-oplossing is schaalbaar en kan worden uitgebreid met extra laadpunten. Hierdoor kunt u meerdere elektrische voertuigen opladen zonder dat u extra infrastructuur hoeft te installeren.

Easee Lite en laden op zonnestroom

De Easee Lite-oplossing kan ook worden geïntegreerd met zonnepanelen, waardoor u uw elektrische voertuig thuis kunt opladen met behulp van zonnestroom. Deze integratie biedt meerdere voordelen, waaronder:

 1. Milieuvriendelijk: Door uw elektrische voertuig op te laden met zonnestroom, vermindert u uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermindert u uw CO2-uitstoot.

 2. Kostenbesparend: Als u overtollige zonne-energie produceert, kunt u deze energie gebruiken om uw elektrische voertuig op te laden in plaats van deze terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

 3. Onafhankelijkheid: Het gebruik van zonnestroom om uw elektrische voertuig op te laden, maakt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Dit kan vooral handig zijn bij stroomuitval of andere noodsituaties.

De Easee Lite-oplossing is ontworpen om naadloos te integreren met zonnepanelen en kan worden geprogrammeerd om de laadsnelheid te optimaliseren op basis van de beschikbare zonne-energie. Het systeem kan ook automatisch overschakelen naar het elektriciteitsnet als er onvoldoende zonnestroom beschikbaar is om het opladen van het voertuig te garanderen.

Al met al biedt de Easee Lite-oplossing de mogelijkheid om uw elektrische voertuig thuis op te laden met behulp van zonne-energie. Dit kan leiden tot lagere kosten, minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en een positieve impact op het milieu.


Tarieven:

Voor meer informatie over de Easee Home Laadoplossing kunt u terecht op: https://easee.com/nl/ 


Easee Charge Lite Product
PDF – 755,4 KB 34 downloads
Easee Solar charging
PDF – 1,1 MB 197 downloads
Easee Uhook Laadkabel
PDF – 473,1 KB 216 downloads
Easee bevestigings paal
PDF – 264,8 KB 203 downloads