• Groepenkasten (ABB)
 • Laadstations
 • Elektrisch koken
 • Elektricien nodig?
 • Bel +31622363310

Wallbox Pulsar max & Copper SB


De myWallbox-app downloaden

Zodra uw oplader is geïnstalleerd, kunt u direct beginnen met het opladen van uw elektrische voertuig. Maar om te profiteren van de slimme functies van de oplader en deze optimaal te gebruiken, moet u hem koppelen aan de myWallbox-app. Volg onderstaande stappen om uw oplader te koppelen aan onze app en hem in te stellen:

 1. Download en installeer de myWallbox-app op uw smartphone;
 2. Maak een myWallbox-account aan;
 3. Voeg uw oplader toe aan uw myWallbox-account;
 4. Maak via Bluetooth-verbinding met uw oplader;
 5. Verbind uw oplader via uw wifi (voor bediening op afstand);
 6. Stel het vermogen van uw oplader in.

Nu dat u uw oplader hebt ingesteld, hebt u toegang tot alle functies: Creëer geprogrammeerde laadsessies; Start/pauzeer een lopende laadsessie; Beheer de Autolock van de oplader; en Raadpleeg de gegevens van de laadsessies.

De Wallbox Copper SB eigenschappen in het kort

  Wallbox Copper SB:

  • Maximaal vermogen van 7,4 kW (éénfasig) of 22 kW (driefasig)
  • Compatibel met alle elektrische voertuigen (EV's) en plug-in hybride voertuigen (PHEV's)
  • Voorzien van geïntegreerde DC-foutstroomdetectie
  • Kan worden bediend via de Wallbox-app, Bluetooth,wifi & 4G back-office (zakelijke verekening)
  • Beschikbaar in twee kleuren: wit en zwart
  • Load balancing via een Power meter (indien u een analoge meter hebt van de netbeheerder) of via de slimme meter P1-poort

  Wallbox Copper SB is geschikt voor commercieel en semi publiek gebruik. Met de introductie van een universele stekker is de lader geschikt voor zowel type 1- als type 2-voertuigaansluitingen. Toegangscontrole wordt beheerd via RFID.
  De Copper SB is een intelligent apparaat dat altijd verbonden is met het myWallbox-laadbeheerplatform. Zo kunnen meerdere gebruikers worden gevolgd en kan het beschikbare vermogen worden verdeeld over verschillende opladers

  De Wallbox Pulsar max eigenschappen in het kort

  Wallbox Pulsar max:

  • Maximaal vermogen van 7,4 kW (éénfasig) of 22 kW (driefasig)
  • Compatibel met alle elektrische voertuigen (EV's) en plug-in hybride voertuigen (PHEV's)
  • Voorzien van geïntegreerde DC-foutstroomdetectie
  • Kan worden bediend via de Wallbox-app, Bluetooth & wifi
  • Beschikbaar in twee kleuren: wit en zwart
  • Load balancing via een Power meter (indien u een analoge meter hebt van de netbeheerder) of via de slimme meter P1-poort

  Wallbox Pulsar max is een praktisch en intelligent laadsysteem voor elektrische voertuigen en plug-in hybriden dat verbinding maakt met het myWallbox-laadbeheerplatform via wifi of Bluetooth. De Pulsar max wordt standaard geleverd met geïntegreerde DC-lekkagebescherming.
  Pulsar max is beschikt over de meest geavanceerde technologie voor maximale laadprestaties. Pulsar Plus is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie, in privégarages of gedeelde parkings.

  Wallbox en laden op zonnestroom

  De Wallbox Pulsar max & Copper SB kunnen ook worden geïntegreerd met zonnepanelen, waardoor u uw elektrische voertuig thuis kunt opladen met behulp van zonnestroom. Deze integratie biedt meerdere voordelen, waaronder:

  1. Milieuvriendelijk: Door uw elektrische voertuig op te laden met zonnestroom, vermindert u uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermindert u uw CO2-uitstoot.

  2. Kostenbesparend: Als u overtollige zonne-energie produceert, kunt u deze energie gebruiken om uw elektrische voertuig op te laden in plaats van deze terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

  3. Onafhankelijkheid: Het gebruik van zonnestroom om uw elektrische voertuig op te laden, maakt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Dit kan vooral handig zijn bij stroomuitval of andere noodsituaties.

  De Wallbox is ontworpen om naadloos te integreren met zonnepanelen en kan worden geprogrammeerd om de laadsnelheid te optimaliseren op basis van de beschikbare zonne-energie. Het systeem kan ook automatisch overschakelen naar het elektriciteitsnet als er onvoldoende zonnestroom beschikbaar is om het opladen van het voertuig te garanderen.

  Veelgestelde vragen

  1. Is de Wallbox Pulsar max compatibel met alle soorten elektrische voertuigen?

  Ja, de Wallbox Pulsar max is compatibel met alle soorten elektrische voertuigen, inclusief hybride voertuigen. Of je nu een Tesla, BMW of Nissan Leaf hebt, de Wallbox Pulsar Plus kan jouw voertuig snel en efficiënt opladen.

  1. Kan de Wallbox Pulsar max zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd?

  Ja, de Wallbox Pulsar max kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het kiezen van de locatie voor de installatie. Of je nu een garage, carport of oprit hebt, de Wallbox Pulsar max kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op de locatie die het beste bij jou past.

  1. Hoe snel kan de Wallbox Pulsar max mijn voertuig opladen?

  De Wallbox Pulsar max biedt snel opladen met een vermogen tot 22 kW. Dit betekent dat je jouw voertuig in een mum van tijd kunt opladen en snel weer op weg kunt gaan. De exacte oplaadtijd hangt echter af van het type voertuig dat je hebt en de capaciteit van de batterij.

  1. Kan ik de Wallbox Pulsar max integreren met slimme thuisnetwerken?

  Ja, de Wallbox Pulsar max heeft een slim laadsysteem dat kan worden geïntegreerd met slimme thuisnetwerken. Dit betekent dat je de laadtijden en -kosten kunt optimaliseren en de laadstatus van jouw voertuig kunt controleren via een app op je smartphone.

  1. Is de Wallbox Pulsar max veilig?

  Ja, de Wallbox Pulsar max is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in gedachten en biedt verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en aardlekschakelaars. Je kunt erop vertrouwen dat je jouw voertuig veilig kunt opladen met de Wallbox Pulsar max.

   

  1. Is de Wallbox Copper SB gemakkelijk te gebruiken?

   Ja, de Wallbox Copper SB is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en heeft een intuïtief touch screen display dat gemakkelijk te gebruiken is.

  2. Kan de Wallbox Copper SB worden geïnstalleerd op elke locatie?

   Ja, de Wallbox Copper SB kan worden geïnstalleerd op elke locatie die geschikt is voor jouw behoeften, thuis of op het werk.

  3. Is de Wallbox Copper SB veilig?

   ja, de Wallbox Copper SB is ontworpen met veiligheid in gedachten. Het heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en aardlekschakelaars. Dit zorgt ervoor dat je jouw voertuig veilig kunt opladen zonder je zorgen te maken over mogelijke gevaren. Bovendien heeft de Wallbox Copper SB ook een beveiligingsfunctie die voorkomt dat onbevoegde personen toegang krijgen tot het oplaadstation.

  4. Wat is het vermogen van de Wallbox Copper SB?


   De Wallbox Copper SB heeft een vermogen van 22 kW, wat betekent dat je jouw voertuig snel kunt opladen.
  5. Kan de Wallbox Copper SB worden geïntegreerd met slimme thuisnetwerken?

   Ja, de Wallbox Copper SB kan worden geïntegreerd met slimme thuisnetwerken, waardoor je de laadtijden en -kosten kunt optimaliseren en de laadstatus van jouw voertuig kunt controleren via een app op je smartphone.

  6. Kan de Wallbox Copper SB worden geïntegreerd met betaalsystemen?

   Ja, de Wallbox Copper SB heeft de mogelijkheid om te worden geïntegreerd met betaalsystemen, waardoor het mogelijk is om oplaadsessies te betalen via een mobiele app of RFID-kaart.

  7. Is de Wallbox Copper SB compatibel met alle soorten elektrische voertuigen?

   Ja, de Wallbox Copper SB is compatibel met alle soorten elektrische voertuigen en hybride voertuigen. Het maakt niet uit welk merk of model je hebt, de Wallbox Copper SB kan jouw voertuig snel en efficiënt opladen.

    

  Wallbox Pulsar Max

  Wallbox Pulsar max: De Ultieme Oplaadoplossing voor Jouw Elektrische Voertuig

   

  Als eigenaar van een elektrisch voertuig ben je waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om je voertuig op te laden. De Wallbox Pulsar max is de oplossing waar je naar op zoek bent. Deze geavanceerde laadoplossing biedt snelheid, gemak en flexibiliteit, zodat je altijd klaar bent om de weg op te gaan. In dit artikel gaan we dieper in op de functies en voordelen van de Wallbox Pulsar Max.

  Wat is de Wallbox Pulsar max?

  De Wallbox Pulsar max is een geavanceerde laadoplossing voor elektrische voertuigen. Het is ontworpen om snel en efficiënt op te laden, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het opladen van je voertuig en meer tijd hebt om te rijden. Het is compatibel met alle soorten elektrische voertuigen, inclusief hybride voertuigen, en kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd.

  Functies en Voordelen:

  1. Snel opladen: De Wallbox Pulsar max biedt snel opladen met een vermogen tot 22 kW. Hierdoor kun je jouw elektrische voertuig in een mum van tijd opladen en ben je snel weer op weg.

  2. Flexibele installatie: De Wallbox Pulsar max kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het kiezen van de locatie voor de installatie.

  3. Gebruiksvriendelijk: De Wallbox Pulsar max is eenvoudig te gebruiken, met een intuïtieve gebruikersinterface en een compact en stijlvol ontwerp.

  4. Smart Charging: De Wallbox Pulsar max heeft een slim laadsysteem dat je kunt aanpassen aan je laadbehoeften en kan worden geïntegreerd met slimme thuisnetwerken. Zo kun je de laadtijden en -kosten optimaliseren.

  5. Veiligheid: De Wallbox Pulsar max is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in gedachten en biedt verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en aardlekschakelaars.

   


  Wallbox Copper SB: De Ultieme (Zakelijke) Oplaadoplossing voor Jouw Elektrische Voertuig

  De Wallbox Copper SB is een oplaadstation voor elektrische voertuigen dat snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak biedt. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Wallbox Copper SB bespreken.

  Snelle oplaadtijd

  De Wallbox Copper SB biedt een vermogen van 22 kW, waardoor je jouw elektrische voertuig snel kunt opladen. Dit betekent dat je in staat bent om jouw voertuig in een mum van tijd op te laden, waardoor je sneller op weg kunt gaan. De exacte oplaadtijd is afhankelijk van het type voertuig en de capaciteit van de batterij.

  Gebruiksvriendelijkheid

  De Wallbox Copper SB is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Het heeft een intuïtief touch screen display dat gemakkelijk te gebruiken is en alle belangrijke informatie over de laadsessie weergeeft. Je kunt eenvoudig de laadsnelheid aanpassen en de laadsessie starten en stoppen met een druk op de knop.

  Compatibiliteit

  De Wallbox Copper SB is compatibel met alle soorten elektrische voertuigen en hybride voertuigen. Het maakt niet uit welk merk of model je hebt, de Wallbox Copper SB kan jouw voertuig snel en efficiënt opladen.

  Veiligheid

  De Wallbox Copper SB is ontworpen met veiligheid in gedachten. Het heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en aardlekschakelaars. Dit zorgt ervoor dat je jouw voertuig veilig kunt opladen.

  Installatie

  De Wallbox Copper SB is eenvoudig te installeren. Het kan worden geïnstalleerd op elke locatie die geschikt is voor jouw behoeften, of dat nu thuis is of op het werk. Het heeft ook een compact ontwerp dat weinig ruimte inneemt en gemakkelijk kan worden geïntegreerd in elk type omgeving.

  Slimme functies

  De Wallbox Copper SB biedt ook verschillende slimme functies. Het kan worden geïntegreerd met slimme thuisnetwerken, waardoor je de laadtijden en -kosten kunt optimaliseren en de laadstatus van jouw voertuig kunt controleren via een app op je smartphone. Het heeft ook de mogelijkheid om te worden geïntegreerd met betaalsystemen, waardoor het mogelijk is om oplaadsessies te betalen via een mobiele app of RFID-kaart.

  Tarieven:

  Voor meer informatie over Wallbox kunt u terecht op: https://wallbox.com/nl_nl


  Wallbox Copper SB Product Sheet
  PDF – 430,6 KB 116 downloads
  Pulsar Max
  PDF – 86,2 KB 37 downloads


  Load Balancing Installatie handleiding
  PDF – 3,5 MB 107 downloads