Zaptec Go & Pro Laadoplossing


S.N. Elektrotechniek installeert de Zaptec Go & Pro laadoplossing.

 

Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare lader voor jouw elektrische auto? Dan is de Zaptec Go misschien wel de ideale oplossing voor jou!

De Zaptec Go laadoplossing

De Zaptec Go laadoplossing is een slim laadsysteem voor elektrische auto's dat is ontworpen voor residentiële toepassingen. Het biedt een gebruiksvriendelijke en veilige manier om uw elektrische voertuig thuis op te laden. Hieronder vindt u enkele belangrijke kenmerken van de Zaptec Go

De voordelen van de Zaptec Go laadoplossing

De voordelen van de Zaptec Go laadoplossing zijn:

  1. Snel laden: Met een laadvermogen van 22 kW kun je jouw elektrische auto snel opladen.

  2. Flexibiliteit: De laadpaal is compatibel met verschillende soorten voertuigen en laadkabels, waardoor je flexibel bent in het gebruik.

  3. Eenvoudig in gebruik: De laadpaal is gemakkelijk te bedienen en kan ook op afstand worden bediend via de app.

  4. Veiligheid: De Zaptec Go laadpaal is uitgerust met beveiligingsfuncties om oververhitting en andere veiligheidsproblemen te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Wat is de Zaptec Go?

De Zaptec Go is een krachtige, snelle en intelligente lader voor elektrische auto's. Het is een zogenaamde "smart charger", wat betekent dat het station geïntegreerd kan worden in slimme netwerken en daarmee op afstand bestuurbaar is. Dit maakt het mogelijk om de laadtijden en -kosten te optimaliseren en het stroomverbruik te monitoren.

Hoe snel kan de Zaptec Go mijn auto opladen?

De Zaptec Go heeft een vermogen van 22 kW, wat betekent dat het jouw auto zeer snel kan opladen. De exacte laadtijd hangt af van verschillende factoren, zoals de batterijgrootte van jouw auto en de huidige laadstatus van de batterij.

Is de Zaptec Go veilig?

Ja, de Zaptec Go is ontworpen met veiligheid in gedachten. Het heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals aardlekschakelaars en oververhittingsbeveiliging, om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan tijdens het opladen van jouw auto.

Kan de Zaptec Go geïntegreerd worden met slimme netwerken?

Ja, de Zaptec Go kan worden geïntegreerd met slimme netwerken, zodat je de laadtijden en -kosten kunt optimaliseren en de laadstatus van jouw auto kunt controleren via een app op jouw smartphone.

Is de Zaptec Go geschikt voor alle soorten elektrische auto's?

Ja, de Zaptec Go is compatibel met alle soorten elektrische auto's, ongeacht het merk of model. Het maakt niet uit of je een kleine elektrische auto hebt of een grote elektrische SUV, de Zaptec Go kan jouw auto snel en efficiënt opladen.

Kan ik de Zaptec Go op afstand bedienen?

Ja, met behulp van de bijbehorende app kun je de Zaptec Go op afstand bedienen. Dit betekent dat je de laadstatus van jouw auto kunt controleren en de laadtijd kunt instellen vanuit het comfort van jouw huis of kantoor.

Kan ik de Zaptec Go gebruiken in combinatie met zonnepanelen?

Nee, de Zaptec Go is (nog) niet geschikt voor gebruik in combinatie met zonnepanelen. 

Zaptec Go laadpaal

Bent u op zoek naar de beste laadoplossing voor uw elektrische auto, zoek dan niet verder dan de Zaptec Go, de ultieme laadoplossing voor thuisgebruik. Met 5 jaar garantie!

Lees meer »

Tarieven:

Voor meer informatie over de Zaptec Go of Pro Laadoplossing kunt u terecht op: https://zendesk.zaptec.com/


NL Zaptec Go Product Sheet
PDF – 819,9 KB 181 downloads
Zaptec Pro
PDF – 533,5 KB 100 downloads
NL ZAPTEC CHILL PRODUCTSHEET Kabel Beugel
PDF – 391,2 KB 178 downloads
2023 Zaptec Presentatie 2
PDF – 3,4 MB 211 downloads